2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři ze Sousedovic porazili Volyni


Branky


0

Volyně šla po dvaceti minutách do vedení. V prvním poločase ještě dokázal vyrovnat Tomáš Glazunov a ve druhém zápase rozhodl o třech bodech jeho bratr Milan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Zápas s Volyní se pro nás nevyvíjel od začátku vůbec dobře. Ve velkém vedru nám chyběl pohyb a nedařilo se nám dostat do dobře organizované obrany hostů. Ve 20. minutě jsme nezachytili brejk z ojedinělé akce a prohrávali jsme. Dlouho jsme se z inkasované branky nemohli oklepat a až těsně před poločasem vyrovnal Tomáš Glazunov. Druhý poločas byl plně v naší režii a hosté se převážně bránili. Zahodili jsme řadu šanci a jen díky brankáři Mrázovi se skóre neměnilo. Až dvacet minut před koncem skvěle vybojoval T. Glazunov míč, přihrál bratrovi Milanovi a ten určil konečný výsledek 2:1 v náš prospěch. Zápas to nebyl vůbec jednoduchý a stál nás hodně sil. Cením si toho, že se nám povedlo zápas i přes nepovedeny výkon otočit.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Vojtíšek [-] , F. Duba [-] , J. Hrach [-] , V. Kacetl [-] , D. Marcinko [-] (90. P. Kuřina [-] ) , J. Benedikt [-] , T. Glazunov [-] (80. V. Křížek [-] ) , M. Glazunov [-] , P. Kohout [-] , P. Masák [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , P. Hájek [-] , P. Tokár [-] , F. Gašpar [-] , J. Havlíček [-] , R. Prihara [-] , P. Gašpar [-] , M. Malina [-] , J. Brabec [-] , P. Temňák [-]

ŽK: 90. V. Kacetl - 48. P. Rojík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - LANDÍK Filip, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.