T. Maxa 80.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk obral o body Klikov a upevnil si třetí příčku


Branky


0

 

Atraktivní zápas se odehrál v sobotním dopoledni v Klikově. Přijel Frymburk, který okupuje třetí příčku, a kdyby vyhrál, stáhl by náskok druhého Klikova a se stejným počtem bodů by se vyrovnal soupeři. To se nepovedlo, přišla dělba bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I v tomto utkání poločas bez branek

 

Od začátku zápasu se hrál kvalitní fotbal, avšak na velmi těžkém terénu, který vzhledem k pozdnímu podzimu bránil zejména ve hře po zemi, avšak bylo to pro oba týmy stejné. Lepším týmem byl v prvním poločase Frymburk, který si vypracoval tři gólové šance. Bohužel pro ně střely nenašly branku Wollnera a tak se odcházelo do šaten za bezbrankového stavu. Fotbal se ale lidem musel líbit, neboť utkání mělo vysoké parametry.

 

Zlepšená hra Klikova k výhře nestačila

 

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji domácí Blesk. Šancemi zahrozil, Mertlovu bránu ale neohrozil. Frymburk pozorně a výborně bránil, své protiútoky nedokázal využít. Až v 68. minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů zkušený Flöring a střelou do pravého horního růžku nedal Wollnerovi šanci – 1:0. Domácí zatlačili Frymburk a hnali se za vyrovnáním. To přišlo v 80. minutě, kdy agilní kapitán Maxa vyrovnal na konečných 1:1. Frymburk tak potvrdil svou dobrou podzimní formu. Klikov podruhé v řadě ztratil body. V předehrávce přivítá Klikov Ledenice, kterým má co vracet. Frymburk zajíždí do Kaplice, která se po zlepšené části dostala ze sestupových vod.

 



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): Měli jsme, asi jako vždy, problém se sestavou. Hlavně nám chyběla stoperská dvojice a my museli zejména tady alternovat, ale povedlo se. V první půli jsme byli lepším týmem, a kdybychom vedli 3:0, nemohli by se domácí vůbec divit. Naše střely pokaždé jen těsně minuli soupeřovu branku a především proto se šlo do kabin za stavu 0:0. V domácí kabině byla zřejmě bouřka a tak do druhé půle přidali a hrál se opravdu zápas nahoru dolů a větší převahu měli domácí. Ač odvážíme z Klikova bod myslím, že jsme mohli mít všechny tři, ale i domácí hráli ve druhé půli výborně a tak remíza je asi zasloužená. Musím však pochválit rozhodčího Šťastného, který zápas zvládl s velkým nadhledem a opravdu byl pánem na hřišti. Tak by to mělo asi vypadat! Hráčem zápasu zvolím tentokrát Romana Mertla, který ho odjezdil naplno a pak ještě jel pomoci naší benfice do Přídolí, kde už jsem si s ním mohl po odpykání nesmyslného trestu zahrát i já. Za domácí byl jasně nejlepším hráčem kapitán-nekapitán Maxa. Nosil 80 minut pásku a kapitánem v zápisu byl jiný hráč.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] , F. Benhák [-] , O. Podojil [-] , Z. Zegermacher [-] , J. Opelka [-] - M. Jiráček [-] , D. Melichar [-] , T. Maxa [-] - Z. Šafránek [-] , O. Šrom [-] (88. A. Novodvorský [-] ) -

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - V. Tomka [-] , J. Ribár [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - M. Račák [-] , F. Malina [-] (85. M. Koza [-] ) , M. Flöring [-] - S. Budík [-] , J. Rillich [-] , M. Koza [-] -

ŽK: 14. F. Benhák - 66. J. Šisler .
Hráči zápasu: T. Maxa - R. Mertl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.