R. Řežáb 10.
J. Gruber 70. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si připsala šestou výhru v řadě, odnesl to nováček z Boršova


Branky


10. R. Řežáb , 70. J. Gruber (p.) - 3. E. Janeček , 42. P. Graman , 51. T. Novák , 83. P. Boháč
0

 

V pravé poledne přijel lídr tabulky z Nové Vsi na hřiště nováčka z Boršova nad Vltavou. Hostující trenér Pekárek udělal změnu na brankářském postu, když nechal na lavičce jedničku Bartizala a do brány postavil Matěje Peštu, který v Boršově bydlí, a i proto dostal tuto šanci.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned zkraje, vyrovnání během chvíle a další gól před koncem poločasu

 

Samotné utkání začalo v rychlém tempu a hned po třech minutách se měnilo skóre. Hosté rychle rozehráli na krátko rohový kop, Procházka našel krásně na zadní tyči Gramana, který ještě vrátil balón hlavou před bránu, kde číhal nikým nehlídaný Janeček, a pohodlně uklidil balón do brány 0:1. Jenže v 10. minutě už bylo vyrovnáno. Gruber nadýchaným centrem našel hlavu Řežába a ten vyrovnal 1:1. Poté se hra uklidnila, kombinovalo se spíše ve středu pole a ani jedno z mužstev se do šancí nedostávalo. Jenže tři minuty do konce poločasu se opět měnilo skóre. Domácí faulovali za polovinou, k míči se postavil Procházka a lahůdkovým centrem krásně našel hlavu Gramana a ten už si věděl rady 1:2. Poté poločas skončil.

 

Gruber vykřesal naději, tu v závěru zhatil hostující kapitán Boháč

 

Druhé dějství začalo mírným tlakem domácích, ale hosté v pohodě bránili, takže šance končily buď na jejich obraně, nebo v Peštovo rukavicích. Až přišla 51. minuta, kdy se na obranné polovině zhostil míče Procházka a průnikovou přihrávkou našel Nováka, který se řítil do vápna, kde ještě zasekl jednoho z obránců a nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 1:3. Pak přišli na řadu také domácí. V 70. minutě poslali balón do hostujícího vápna, kde Vávra v oboustranném souboji postrčil jednoho z útočníků a k udivení všech rozhodčí Ryneš ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil exligový matador Gruber a v pohodě proměnil - 2:3. Poté už se domácí k žádným šancím nedostávali a byli to hosté, kteří vyráželi k nebezpečným protiútokům, ale žádný proměnit nedokázali. Až přišla 83. minuta, hosté zahrávali rohový kop, k míči se postavil opět Procházka a milimetrovým centrem našel na přední tyči hlavu kapitána Boháče, a ten v klidu uklidil balón za záda brankáře Vosejpky – 2:4. Byla to třetí asistence Procházky v utkání. Poté se zápas už jen dohrával. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, ale nutno podotknout, že domácí byli nepříjemným protivníkem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jan Gruber (kapitán): V prvním poločase se hrál svižný ofenzivní fotbal. My jsme však propadli v bránění standartních situací a odcházeli tak do kabin s výsledkem 2:1. Mrzí to o to více, že důraz je více o přístupu než o fotbalovém umění. Po změně stran atraktivní fotbal pokračoval. Hostům se podařilo zvýšit vedení na 3:1, my jsme nedlouho poté kontrovali z pokutového kopu na 3:2. Paradoxně od této chvíle jsme přestali hrát, Nová Ves kontrolovala utkání a v posledních 15 minutách nás téměř nepustila na její polovinu hřiště. Gratuluji tedy soupeři k výhře. Poslední 3 týdny gratuluji pořád soupeřům. Jestli to takto půjde dál, nechám se zaměstnat v nějaké Obřadní síni, tam také pořád někomu gratulují…

TJ Nová Ves u ČB
Petr Boháč (kapitán): Vyhráli jsme zcela zaslouženě, ale nutno podotknout, že domácí byli nepříjemným protivníkem. Hráče zápasu volím Procházku, který se podílel třemi přihrávkami na výhře hostů a Česku, který celé utkání příkladně bojoval.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] (64. J. Macík [-] ) , L. Soukup [-] , R. Kofroň [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Havlíček [-] , P. Křemen [-] , F. Filištein [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - J. Beneš [-] (59. V. Brožka [-] ) , B. Češka [-] , D. Pech [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] (77. T. Srbený [-] ) , P. Graman [-] - E. Janeček [-] (87. R. Šejba [-] ) , R. Procházka [-]

ŽK: 41. R. Kofroň , 86. J. Gruber - 40. D. Pech , 52. V. Neumann ml. , 58. J. Beneš , 69. F. Vávra .
Hráči zápasu: R. Procházka , B. Češka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ZAVADIL Petr, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.