5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk se s obranou Kameňáku nemazlil, nastřílel pět gólů a připsal si další trojbodový zisk


Branky


13. M. Flöring , 26. R. Soukup (vl.) , 37. S. Budík , 51. S. Budík , 86. J. Rillich
0

 

Kamennému Újezdu se v poslední době příliš nedaří. Napravit dojem chtěl v těžkém zápase ve Frymburku, kde ovšem neuspěl.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový první poločas

 

Od prvních minut se hrál pohledný fotbal, nahoru dolů. Ve 13. minutě utekl po pravé straně Rillich, poslal míč na malé vápno, kde nebyl problém pro Flöringa uklidit do branky – 1:0. Ve 26. minutě Koza z levé strany zahrál aut do vápna hostů, kde si Soukup s balonem poradil nešťastně – odkopem do vlastní branky – 2:0. O jedenáct minut později přišla pro Kameňák další rána. Roh v podání Kozy z levé strany propadl malým vápnem až k neobsazenému kanonýrovi domácích Budíkovi, který ho pohodlně uklidil do branky – 3:0. Šance hostů zůstaly v prvním poločase nevyužity, brankář Mertl tak odcházel do šaten s čistým štítem.

 

Dvě gólové pojistky znamenající debakl

 

Snaha hostů o zvrácení zápasu přišla vniveč, protože v 51. minutě přišla další nemilosrdná rána. Výborně hrající Koza vysunul Budíka, který svůj samostatný únik chladnokrevně zakončil obstřelením brankáře – 4:0. Kamenný Újezd to nezabalil, ale své šance často řešil zbrkle nebo hráči ztroskotali na výborně chytajícím Mertlovi, který akce v klidu pochytal. V 86. minutě se ke slovu naposledy dostali domácí borci. První gól připravil Rillich Flöringovi, teď tomu bylo naopak. Flöring vysunul Rillicha do samostatného úniku, ten brankáře přeloboval a upravil na konečných 5:0. V dalším kole zamíří Frymburk na hřiště nováčka z Boršova, Kamenný Újezd přivítá na domácím plácku Ledenice.

 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč): Zápas se mi hodnotí velice dobře, i když hosté nemají špatný tým. I oni měli nějaké šance, které řešily buď zbrkle, nebo je v klidu pochytal náš výborný gólman Mertl. Musím říct, že skvěle zahrála celá obrana, kterou tentokrát dirigoval kapitán Dušan Račák. Hráčem zápasu však volím Martina Kozu, který sice gól nedal, ale hodně toho naběhal, odebral hostům spoustu míčů a připravil tři góly. Teď nás čeká těžký zápas v Boršově, který je překvapením soutěže.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Daniel Průdek (hráč): Do zápasu jsme vstoupili aktivně a měli míč více na svých kopačkách, soupeře jsme tlačili, ale až na několik ofsajdových postavení jsme se nedokázali dostat do vyložené šance. Soupeř nám udělil lekci z produktivity a po našich hrubých chybách v obraně dokázal 3x skórovat. Na začátku druhého poločasu přidal Frymburk, opět po chybě obrany, čtvrtý gól a zkušeně si pohlídal výsledek. Poslední dobou se nám nedaří a dostáváme laciné góly, přestože máme kvalitní kádr. Musíme začít každý u sebe, přestat mluvit a začít bojovat za tým jako na začátku sezóny!



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - K. Malák [-] (83. V. Tomka [-] ) , J. Ribár [-] - D. Račák [-] , M. Flöring [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , R. Mertl [-] - M. Koza [-] , S. Budík [-] (78. L. Matúš [-] ) , J. Rillich [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] , D. Průdek [-] (46. M. Sládek [-] ) , P. Fišer [-] , V. Mráz [-] , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] (61. F. Holub [-] ) , R. Soukup [-] (46. A. Prokop [-] ) , M. Sivák [-] , A. Černý [-] , J. Trummer [-]

ŽK: 67. M. Flöring - 38. D. Průdek .
Hráči zápasu: F. Mertl , M. Koza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MRÁZ Marek, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.