0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza Ledenic s Novou Vsí-Brlohem


Branky


0

 

S uzdraveným špílmachrem Kadlecem vyrukovaly Ledenice na nováčka z Brlohu. Ten však nedal svou kůži lacino a odváží si cenný bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas téměř bez šancí

 

V nezvyklém hracím termínu, v sobotu dopoledne, přivítal Slavoj spadnuvšího nováčka z Nové Vsi-Brlohu. Není to tak dlouho, co se oba celky potkávali o třídu výš. Zápas samotný se odehrával především ve středu hřiště bez větších šancí. Částečně to mohlo být i díky čtvrtečnímu vloženému kolu. Aktivnější byli spíše hosté, ale do žádné gólové příležitosti se nedostali. Při poločasovém odchodu do šaten tak na světelné tabuli svítil výsledek 0:0.

 

Zlepšená hra domácích

 

Do druhého poločasu už vstoupili aktivněji domácí, ale hosté z Nové Vsi dobře bránili. Minuty utíkaly, ale šance nepřicházely. Až v 70. minutě napřáhl za vápnem domácí kapitán Bez, jeho jedovatou střelu ovšem hostující brankář Černý výborným zákrokem zneškodnil. Další šance už nepřišly, takže nezbylo nic jiného, než si body rozdělit. V dalším kole zajíždí Slavoj Ledenice na horkou půdu do Kamenného Újezdu. Nová Ves-Brloh doma přivítá jmenovce z českobudějovického okresu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel vajgel (trenér): Po zápase s Klikovem jsme prolajdali první půli a mysleli si, že vyhrajeme bez problémů. Opak byl pravdou a hosté si vytvořili i pár šancí. Byli jsme nedůrazní, nepřesní a do šancí jsme se prakticky nedostávali. Druhá půle již byla lepší, ale šance ani tak nepřicházely. Největší šanci měl Bez, kdy jeho střelu zpoza vápna dobrým zákrokem zneškodnil hostující brankář. Pro nás je remíza málo a ztratili jsme dva body.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , K. Havelka [-] (68. M. Volf [-] ) , M. Kožant [-] (61. M. Michner [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (60. V. Babka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , A. Stránský [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - N. Frühbauer [-] , R. Postl [-] , R. Klein [-] (71. V. Borovka [-] ) - T. Březina [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , P. Cába [-] - J. Pouzar [-] , E. Poula [-] (85. T. Hüttner [-] )

ŽK: 15. J. Fencl - 17. J. Pouzar , 45. E. Poula , 87. R. Postl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - STUDENÝ Josef, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.