3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si připsala třetí domácí vítězství, odnesl to tým Chvalšin


Branky


0

 

V Nové Vsi se z domácího stánku pomalu stává neprůstřelná tvrz. Za tři odehrané zápasy je skóre výstižné: 9 bodů a pouze jeden obdržený gól.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vítězství 2:0

 

Domácí začali tak, jak je u nich zvykem. Hráli často na balonu a předváděli hezké kombinace. Hosté ale přijeli s pevnou obranou, která příliš nepouštěla do šancí. Když se ve 12. minutě do šance dostal Janeček, vychytal ho brankář Kothánek.  Až v 15. minutě se mohli fanoušci radovat, kdy se trefil Pech1:0. Hosté nic nezabalili a pohrozili domácím, hlavně ze standardních situací, které sehrávali velmi dobře, ovšem bez gólového účinku. Proto přišel trest, kdy druhým gólem zatížil brankové konto hostů pozemní střelou Graman, který upravil na 2:0. Do konce poločasu se už nic vážnějšího nestalo. A tak již potřetí v sezóně šli do šaten spokojenější domácí.

 

Druhý poločas stejný, jako první

 

Ve stejném duchu se vedl i druhý poločas. Domácí udávali tempo hry, hosté zlobili z rohových kopů. Jak zápas ukázal, tak Chvalšiny mají standardní situace zvládnuté, z jejich zahrávání šla hrozba. Gólově se ovšem neprosadili a tak přišel další trest, kdy v 83. minutě zakončil únik Radomil Procházka, který si připsal sedmou branku a posunul se na čelo střelců soutěže – 3:0. Další hrozby soupeře dokázali domácí odvrátit a připsali si tak třetí vítězství doma, brankář Bartizal vychytal čtvrté čisté konto a vévodí tak tabulce brankářů. Čeká nás víkend anglického stylu, kdy se hraje systém čtvrtek, sobota (neděle). Ve čtvrtek Nová Ves vítá soupeře z nedaleké Olešnice, Chvalšiny zajíždí do Loučovic, kde je hostí domácí Vltavan.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Chvalšiny mám, já osobně, v srdíčku, protože jsem tam začínal s fotbalem a všech lidí si tam vážím! Myslím, že jsme byli po celý zápas lepším mužstvem. Hned od začátku jsme převzali iniciativu, hosté ale dobře bránili a nepouštěli nás do šancí. Přece jen jsme se ujali vedení a po chvíli přidali druhý, uklidňující gól. Chvalšiny hrozili ze standardek a je pravda, že když už je měli, tak jsme se museli obávat. Druhý poločas se odehrál tak jako první, byli jsme hodně na míči a hosté hrozili hlavně z rohů, nic z toho ale nevytěžili. Když jsme dali třetí gól, tak bylo po zápase. Hráči zápasu – od nás středová řada – Graman a Holý, protože toho hodně naběhali a připravovali nám šance. Z Chvalšin nestárnoucí Pepa Motz, který neprohraje jediný souboj a neskutečně umí číst hru.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - B. Češka [-] (60. V. Brožka [-] ) , D. Pech [-] (65. J. Beneš [-] ) , P. Boháč [-] , F. Vávra [-] - Z. Holý [-] , P. Graman [-] , V. Neumann ml. [-] (77. T. Srbený [-] ) , T. Novák [-] - R. Procházka [-] , E. Janeček [-]

TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - J. Motz [-] , L. Lamač [-] - J. Fic [-] , T. Nymsa [-] , M. Postl [-] - J. Podhora [-] (46. V. Aust [-] ) , P. Cába [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Hynšt [-] -

ŽK: 29. Z. Holý , 67. F. Vávra .
Hráči zápasu: P. Graman , Z. Holý - J. Motz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ROUS Zdeněk, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.