1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice slaví hubenou výhru, Nová Ves poprvé v sezóně prohrála


Branky


0

 

Do Ledenic přijela Nová Ves, která je téměř sousední vesnicí. Očekával se tedy zajímavý derby zápas, který skončil vítězstvím domácích.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střela, první gól

 

O tom, jak kvalitní tým má Nová Ves svědčí i procenta našich tipérů. Domácí poskládali tým tak, aby dokázali čelit favorizovaným hostům. Ti často drželi míč na kopačkách, ale nedokázali se dostat do výraznější gólové příležitosti. Ve 25. minutě unikl ze strany rychlonohý Winkler, na zlatém podnose načasoval přihrávku Hrubému, který překonal hostujícího brankáře Bartizala – 1:0. Stal se teprve druhým hráčem, který ho dokázal překonat. Bartizal dostal branku po 208 minutách.

 

Bez neproměnil pokutový kop

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří mohli utkání srovnat. Útočníkovo střelu ovšem včasným vyběhnutím zablokoval domácí brankář Svoboda. Ledenice dostali možnost pokutového kopu. K němu se postavil zkušený matador Bez. Kopnul penaltu dobře, střela se bohužel odrazila od tyče a mířila ven. Když už hosté ve své šanci překonali Svobodu, na brankové čáře ho zastoupil kapitán Bez a míč odkopl do bezpečí. V příštím kole zavítají Slavojáci na hřiště nováčka ze Zlaté Koruny, Nová Ves doma hostí Chvalšiny.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Věděli jsme, že nejsme favoritem zápasu. Proto jsme tomu i malinko přizpůsobili hru. Kluci hráli dobře, prvních 25 minut jsme byli lepším týmem, hlavně ve středu hřiště. Poté jsme polevili a hosté nás hodně zatlačili. Druhou půli jsme se de facto jen bránili, hosté hrozili hodně ze standardek, které zahrávali dobře. Hráčem zápasu je dnes gólman Svoboda.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Přijel jsem až na druhý poločas, ten první jsme podle trenéra zaspali, nehráli jsme vůbec aktivně a z brejku dostali gól. Druhý poločas jsme byli úplně jiné mužstvo, začali jsme domácí přehrávat. K vyrovnání jsme byli blízko, ale darovali jsme soupeři penaltu. Tu kapitán Bez napálil do tyče. Poté jsme měli až drtivý tlak, a když už jsme domácího Svobodu překonali, míč zastavil obránce na čáře rukou. Rozhodčí penaltu neodpískal, což nikdo nechápal! Vyrovnat jsme si zasloužili, ale jelikož se hraje na góly a ne na šance, tak jsme zápas prohráli. Celé mužstvo makalo, bohužel jen druhou půli. Hráči utkání – za Ledenice vynikající Svoboda a za nás kapitán Boháč, který běhal po celém hřišti a byl hodně vidět.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (61. P. Cukr [-] ) , T. Hrubý [-] (86. F. Kopecký [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , A. Stránský [-] , D. Fyrbach [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - B. Češka [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - R. Brožka [-] , V. Brožka [-] (74. R. Šejba [-] ) , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] (60. J. Beneš [-] ) , P. Graman [-] , Z. Holý [-] - E. Janeček [-] (46. R. Procházka [-] )

ŽK: 30. L. Winkler , 60. M. Kožant , 89. J. Fencl - 31. E. Janeček , 72. Z. Holý , 90. T. Novák .
Hráči zápasu: J. Svoboda - P. Boháč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - ŘEHOŘ Petr, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.