4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov si doma zastřílel, Boršov vyprovodil čtyřmi góly a upevnil si pozici lídra


Branky


23. T. Maxa (p.) , 44. Z. Zegermacher , 61. T. Maxa , 89. R. Plucar
0

 

V souboji nováčků 1. B třídy vyhrál tým z jindřichohradecké okresu. Ten si přenesl střeleckou formu z minulého kola, kdy dal čtyři góly. Čtyřikrát se trefili i tentokrát a drží se na první příčce soutěže.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do poločasu určily ráz zápasu

 

Boršov v minulém kole získal první vítězství a chtěl navázat i v Klikově. Domácí ale byli aktivnějším týmem a častěji drželi balón. Ve 12. minutě se ke střele dostal Lochman, šance ale zůstala nevyužita. V 18. minutě Šafránek střílel mimo. Ve 22. minutě unikl Šafránek soupeřům, ve vápně byl sražen a kopal se pokutový kop. Ten s přehledem proměnil zkušený Maxa1:0. Obdržený gól vlil krev do žil Boršovu, který přitlačil domácí. Dobře pracující obrana jim ovšem nedovolila skórovat a udržela vedení na své straně. To ještě potvrdil Zegermacher, který se trefil po rohu a gólem do šatny uklidnil domácí hráče, příznivce i náhodné kolemjdoucí – 2:0.

 

Neproměněný pokutový kop Plucar krásně odčinil

 

Po změně stran začali aktivně klikovští hráči, kteří drželi balón a hosty prakticky k ničemu nepustili. Těm chyběl exligový kapitán Gruber, což bylo ve středu hřiště znát. V 61. minutě dal konečnou Boršovu druhým gólem Maxa3:0. V 86. minutě dostali domácí podruhé výhodu pokutového kopu, Plucar ale neproměnil. Chvilku na to své zaváhání odčinil. Krásnou trefou do horního růžku vymetl všechny pavučinky, které se zde v letní pauze usadily – 4:0. Fotbalová lahůdka na závěr ukončila utkání. V příštím kole sehraje Klikov derby zápas v Suchdole nad Lužnicí. Boršov doma přivítá Kaplici.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
František Benhák (hráč): Boršov byl od začátku silnější na balonu a kontroloval hru. My jsme se do hry dostali někdy okolo 20 minuty, kdy jsme kopali penaltu, druhý gól jsme přidali z rohového kopu těsně před koncem poločasu. Ve druhém poločase jsme přidali ještě dvě branky, za zmínku stojí šibenice Radima Plucara, který odčinil neproměněný pokutový kop. Za dnešní předvedený výkon chválím celý mančaft, odehráli jsme to týmově.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, tým Klikova má dobrou formu a zatím ještě neprohrál. Ve svém kádru má 4 hráče, kteří prošli divizí a krajský přeborem a to je znát. Přesto jsme prvních 20 minut soupeři vzdorovali. Bohužel přišla chyba v obraně a penalta a gól. Druhý gól padl opět po naší chybě. Ve druhém poločase jsme dostali ještě jednu branku a bylo hotovo. Trápí nás marodka a předvedli jsme to, na co jsme měli. Bohužel to na rozjetý Klikov nestačilo.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - Z. Zegermacher [-] , M. Zavadil [-] (86. O. Podojil [-] ) , F. Benhák [-] , J. Opelka [-] - T. Maxa [-] , M. Jiráček [-] , J. Lochman [-] (53. O. Šrom [-] ) , D. Melichar [-] - Z. Šafránek [-] , V. Čapek [-] (66. R. Plucar [-] ) -

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - R. Řežáb [-] , S. Vokurka [-] (66. J. Zevl [-] ) , L. Soukup [-] (70. R. Kofroň [-] ) , J. Šefčík [-] , J. Vančura [-] , V. Čuřík [-] , L. Komrska [-] , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-] , J. Lísal [-]

ŽK: 43. T. Maxa , 74. K. Brabec , 85. D. Wollner - 35. F. Filištein .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Křížek Danek - STUDENÝ Josef, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.