0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd vyprovodil Olešnici pětigólovým výpraskem a zůstává jako jediný tým stoprocentní


Branky


16. A. Černý , 21. P. Fišer , 55. P. Fišer , 81. A. Prokop , 84. F. Holub
0

Hráči Olešnice přivítali na svém hřišti soupeře z Kamenného Újezdu, který je aspirantem na postup do vyšší soutěže. Bohužel jí dále sráží chyby v obranné fázi a nemohoucnost v útočné fázi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice vzdorovala Kameňáku pouze dvacet minut

Na silně podmáčeném hřišti začali lépe domácí, kteří si s terénem věděli rady a chtěli soupeře zaskočit. Bohužel pro ně se nedostali do žádné vážnější šance. A tak se osmělil soupeř. První šanci nejprve Fišer minul. Až v 16. minutě přišla ztráta na území soupeře, rychlý nákop dopředu, kde chybovala obrana domácích a Černý střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. V další šanci přišla druhá rána, Sivák efektivně uvolnil Fišera, kterého domácí bránící hráč Husa nechal tristně uniknout a lobem překonal vyběhnuvšího Janečka - 0:2. Do konce poločasu se dostal Fišer ještě do dvou šancí, v nichž neskóroval. Olešnice pohrozila soupeři pouze dvakrát, a to střelou Chovance, jenž mířil vedle a pokusem Lechnera, kterému slibnou střelu zablokoval hostující stoper. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Místo kontaktního gólu přišly tři branky hostů, kterými si pojistili trojbodový zisk

Druhý poločas nezačal pro domácí vůbec dobře. V 55. minutě přišel špatný odkop obrany, míče se zmocnil Fišer, prošel skrz vápno a střelou k tyči vsítil svůj druhý gól – 0:3. Olešnici se nedařilo projít výborně bránící obranou hostí. Až v 70. minutě opravdu zahrozili domácí, individuální akci začal Horelica, který unikl po straně a přihrávkou pod sebe našel na penaltě osamoceného Kačírka, který branku přestřelil. A tak udeřili opět hosté. Dvěma slepenými góly Prokopa a Holuba upravili na konečných 0:5. Takovýto brankový rozdíl zažili domácí příznivci po dvou letech, kdy jejich tým naposledy vyprášil 1:4 Lišov.

 

Olešnice, která spadla na samé dno tabulky, v příštím zápase zajíždí na hřiště nováčka z Boršova, Kamenný Újezd na svém hřišti hostí nováčka z Klikova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácích): Výsledek hovoří za vše. Kamenný Újezd vyhrál naprosto zaslouženě, my jsme mu dokázali vzdorovat pouze nějakých 20 minut, pak jsme působili odevzdaně a do toho se nám nedařilo na všech postech. Vyzdvihnout můžu pouze Bahenského a Fialu, kteří, i když se nedařilo, makali.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hostů): Při příjezdu na zápas nám svítilo sluníčko, během chvíle ale přišel prudký liják, který podmáčel hřiště. Nebylo to ale tak strašné, bohužel máme technické mužstvo a mokrý terén nám pro naši hru neprospívá. Zápas začal vzájemným oťukáváním, po 15 minutách jsme převzali otěže my a domácí téměř k ničemu nepustili. Dali jsme dvě branky, do druhého poločasu vstoupili koncentrovaně, přidali další góly a zvítězili naprosto zaslouženě. Dnes musím pochválit celý mančaft za předvedenou hru. Brankář v čele s obranou nedostali gól, záloha dvě branky vstřelila a útok skóroval třikrát. Mám-li jmenovat, vyzdvihnu stopera Martina Sládka, který spolehlivě bránil a v útoku hrajícího Petra Fišera, který skóroval poprvé od příchodu z Velešína.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - D. Chovanec [-] , M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , R. Horelica [-] , R. Brousek [-] , O. Husa [-] (60. M. Buřič [-] ) , T. Kačírek [-] , L. Burda [-] (46. M. Koktavý [-] ) , L. Lenk [-] (82. R. Valenta [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (78. F. Holub [-] ) , J. Havlíček [-] (64. V. Mráz [-] ) , D. Průdek [-] , P. Fišer [-] (84. M. Váša [-] ) , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] , M. Sládek [-] (83. J. Nejedlý [-] ) , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-]

ŽK: 19. R. Horelica - 10. D. Průdek , 40. P. Fišer , 75. M. Sivák .
Hráči zápasu: P. Fiala , B. Bahenský - P. Fišer , M. Sládek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šíma Václav - HUČÍK Michal, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.