Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 12:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburský Budík dal Ledenicím čtyři góly. Vyhecovaný zápas skončil remízou


Branky


5. S. Budík , 18. S. Budík , 21. S. Budík , 48. S. Budík - 7. T. Hrubý , 11. P. Vajgel , 27. M. Bez , 61. J. Fencl
0

Reportáž je původem z webu ledenickasportovni.cz: Třetí kolo fotbalové I.B třídy, skupiny A, mezi FC Šumava Frymburk a TJ Slavoj Ledenice nabídlo dramatický zápas, ve kterém se oba týmy vystřídaly ve vedení. Kaňkou zápasu bylo zranění hostujícího Beze a výkon rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštivý zápas při studených 10 stupních ale zahřál diváky od první minuty. Avšak o tom, že se bude hrát na hraně fair-play, rozhodli sami rozhodčí. Zejména hlavní sudí Pavel Picka svými nepřesnými výroky a zbytečně nezapískanými fauly po celý zápas nechal vzplanout emoce na obou stranách.

Lajnový František Bumba například přešel bez potrestání podkopnutí soupeře mimo hru v přerušené hře, které měl před očima, či druhý postranní sudí Jan Marek několikrát špatně posoudil verbální pokřiky hráčů.

Na druhé straně mohli být rádi i hosté, že utkání dohráli v jedenácti. Hrající trenér Pavel Vajgel, špílmachr Miroslav Kadlec nebo Michal Bez si několikrát svými výkřiky říkali o červený trest. Hráčem zápasu byl bezpochyby domácí Stanislav Budík, který skóroval v 5., 18., 21. a 48. minutě.

Hosté po inkasované brance otáčeli stav góly Tomáše Hrubého, který využil zaváhání brankáře Marka Vítka a Pavla Vajgela, který se trefil přesně do šibenice z 25 metrů. Na 3:3 pak srovnával Michal Bez, a to běžela teprve 27. minuta.

Budík poslal Frymburk znovu do vedení tři minuty po začátku druhé půle a na konečných 4:4 srovnal ze standardní situace po hodině hry Jan Fencl. Kaňkou zápasu pak byl střet Michala Beze s domácím Františkem Malinou, kteří se trefili v plné rychlosti hlavami. Naštěstí se oba hráči dokázali sebrat, i když Bez nakonec zápas po ošetření tržné rány na čele po pár minutách nedohrál a zamířil rovnou do kabin.

Oba týmy jsou po třech kolech s bilancí jedné výhry, remízy i prohry na sedmém a osmém místě. Ledenice mají o jeden gól lepší skóre. V dalším kole hraje Šumava na hřišti favorizované Nové Vsi, Slavoj hostí doma Chvalšiny.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Zápas měl slušné tempo, musel se líbit. Do kontextu zápasu však nezapadl velmi nepřesný hlavu rozhodčí, po jehož výrocích byl zápas velice nervózní. I když jsme měli více šancí než soupeř, tak si myslím, že remíza je zasloužená, hosté si nezasloužili prohrát. Mužem zápasu určitě Budík, který vstřelil 4 góly a dále Micák, který nám vypomohl, neboť nás bylo málo a na stoperu kraloval.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté, pro ledenickasportovni.cz): Vzadu jsme dělali hodně chyb a domácí nás díky tomu dostávali pod tlak dlouhým balonem. Měli i hodně nebezpečné standardní situace. Utkání bylo hodně nervózní a výkon rozhodčích kvalitě zápasu rozhodně nepřidal. Brzký stav 3:3 odpovídal chybám na obou stranách. Bod je pro nás ale dobrý a myslím si, že z Frymburka se body často vozit nebudou. Hráči zápasu Michal Bez a Míra Kadlec.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - L. Matúš [-] , K. Malák [-] , J. Micák [-] , S. Budík [-] , D. Račák [-] , M. Račák [-] , T. Pavlík [-] (59. F. Malina [-] ) , J. Ribár [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (88. J. Mařík [-] ) , M. Kadlec [-] , P. Vajgel [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] (74. K. Havelka [-] ) , J. Fošum [-] (36. P. Güklhorn [-] ) , A. Stránský [-]

ŽK: 72. K. Malák , 80. D. Račák - 53. J. Fencl , 55. M. Bez , 86. P. Güklhorn .
Hráči zápasu: S. Budík , J. Micák - M. Bez , M. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - BUMBA František, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.