3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov se radoval díky dvěma úderům z úplného závěru prvního poločasu


Branky


44. D. Král , 45. O. Mládek , 70. J. Prášek (p.) - 90. P. Borovka
0

Dostat gól do šatny, to s mužstvem zamává. Ale inkasovat takto hned dvakrát?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas Chýnov vs. Nemanice sliboval koncert čtyř nejlepší střelců skupiny. U domácích duo Král a Prášek a u hostů Záveský a Bašta. Prvních 30 minut se hra přelévala mezi vápny a šancí bylo poskrovnu. Obrany a gólmani fungovali dobře. Poté přišla 35. minuta. Motl centroval do vápna a domácí obránce zahrál rukou. Penalta. Míč si postavil Záveský, ale střelu vystihl Průša.

 

Poté přišla 44. minuta. Dlouhý míč za obranu, ke kterému běžel hostující brankář Polomčák, že ho odkopne. Míč minul a domácí útočník již v klidu dovezl míč do prázdné branky -1:0. 

Poté přišel další útok a 45. minuta. Střela za vápnem, které vyplavala mezi několika hráči a zapadla přímo k tyči - 2:0. 

 

Vedruhém poločase s tím hosté chtěli ještě něco zkusit. Domácí byli důrazní a  tvrdí a někteří hráči až zákeřní, když při skluzu zvedli chodidlo proti nohám. Jen těžko se s tím Nemaničtí vyrovnávali. 

Náznakyšancí byly na obou stranách, ale žádný koncert to nebyl. Poté přišla 70. minuta. Domácí u lajny si vyměnili míč a domácí hráč pronikl do vápna, kde byl v souboji s Huckem a rozhodčí pískal penaltu - 3:0. Pak se zápas jen už dohrál. Hosté se snažili alespoň o nějakou branku. Což se povedlo v 90. minutě Borovkou, který z velkého vápna bombou pod břevno dal na 3:1. Pak byl konec.

 

Autor: Petr Böhm



Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Petr Böhm: Zápas nám vůbec nevyšel. Zlomil se v prvním poločase a to penaltou, kterou jsme nedali a chybou brankáře. Domácí jsme tím dostali na koně. Dost velké problémy nám dělala i tvrdost domácí, kdy to kolikrát bylo za hranicí pravidel (ve skluzu zvedat nohy proti hráčům). Ale na to se nebudeme vymlouvat. Domácí dali šance, my ne. To rozhodlo...



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , M. Zítek [-] - S. Mareš [-] , O. Mládek [-] , O. Hladík [-] (70. J. Hruška [-] ) , D. Král [-] (86. F. Zadražil [-] ) - J. Prášek [-] (89. D. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] - V. Hruška [-] (75. D. Štiller [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - R. Kochlöfl [-] , J. Hucek [-] , L. Kisvetr [-] , J. Křiváček [-] - J. Sulek [-] , M. Strnad [-] , M. Novotný [-] , A. Motl [-] (73. P. Borovka [-] ) - V. Bašta [-] , F. Záveský [-]

ŽK: 36. S. Mareš - 27. J. Hucek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - RYNEŠ Vladimír, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.