Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bašta stihl hattrick už v prvním poločase a Nemanice se mohly radovat


Branky


0
Oba soupeři se utkali poprvé v historii, Plané opět chyběl zraněný kapitán Trčka, Nemanice nastoupily bez distancovaného stopera Benkovského a Severy.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si ztracený náskok vzali zpět

Utkání začalo opatrně vzájemným otukáváním, kdy domácí v uvodní desetiminutovce drželi míč časteji na svých kopačkách. V 11. minutě z ničeho nic udeřilo. Za dlouhým nákopem se vydal nemanický utočník Bašta, v důraznem souboji odzbrojil domácí stopery, pohrál si i s golmánem Martinkou a poslal hosty do vedení.

Ve 20. minutě se dostal odražený balón k Záveskému, jehož technická střela skončila na břevně domácí branky, odražený balon však druhý hostujcí forvard Bašta ve stoprocentní šanci vrátil zase jen do břevna. Chvilku na to byl faulován hostující Lukáš, Sulek rychle rozehrál přímý kop, když načechral míč za domácí obranu, kde si ho našel rozběhnutý Bašta, ustál souboj s Martinkou a z těžkého uhlu zvýšil na 2:0.

 

Planá se otřepala, několikrát zahrozila po levé straně Janovským a v 37. minutě se dočkala snížení. Na rohu velkého vápna se postavil k přímému kopu zkušený Marek Pěknic a střelou po zemi na bližší tyč nachytal Polomčáka. Za další dvě minuty bylo vyrovnáno, s dlouhým nákopem domácí obrany si neporadil nemanický stoper Kochlöfl ani obránce Hucek a důrazný teprve sedmnáctiletý  Ondřej Hofbauer už sám před Polomčákem nezaváhal.

 

Nerozhodný stav však dlouho nevydržel. Na levé straně hřistě se dostal k balonu nemanický kapitán  Miroslav Novotný, navedl si balon na svoji silnější pravou nohu a výstavní ranou vymetl šibenici domácí branky. Těsně před odchodem do kabin předvedli hosté krásnou akci, kdy Motl vyvezl míč, narazil si ze Záveským a přesnou nahrávkou oslovil na malém vápně volného Vlastimila Baštu, který už neměl problém zkompletovat hattrick.

Záveský umlčel Planou

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním něco ještě s výsledkem udělat. Zahájili aktivně, ale v 51. minutě je zmrazil František Záveský, který technickou střelou přehodil Martinku a definitivně zahnal myšlenky Plané na obrat. Domácí se dál snažili,ale pozorně hrající obrana Nemanických už je do další větší šance nepustila. Hosté mohli vítězství ješte zvýraznit, podnikali rychlé brejky, které povětšinou táhli aktivní Motl s Baštou a Záveským, ale skóre se už do konce zápasu nezměnilo.


Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Miroslav Koláček (trenér): "Na utkání jsme se pečlivě připravovali, chtěli jsme eliminovat silné domácí kraje, přes které Planá ráda utočí. Podařilo se nám rychle vstřelit vedoucí gól a brzy přidat i druhou branku. Jsem rád, že po dvou slepených gólech domácích se mužstvo nepoložilo, dali jsme nádhernou branku Novotným a myslím, že tím se utkání zlomilo. Ve druhém poločase jsme pozorně bránili a více méně zápas kontrolovali. Pochvalu zaslouží celý tým,a zvlášť vyzdvihnout bych chtěl Křiváčka, který nastoupil po dlouhé době v základu, neúnavného Motla na kraji zálohy a Baštu, který dělal domácím veliké problémy."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
T. Martinka [-] - - - - J. Pospíchal [-] , L. Anděl [-] , J. Polišenský [-] , Z. Handrejch [-] , M. Novák [-] (74. F. Drtina [-] ) , M. Pěknic [-] , T. Štiak [-] , T. Pösinger [-] (68. M. Široký [-] ) , M. Janovský [-] (82. L. Sedláček [-] ) , O. Hofbauer [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - L. Kisvetr [-] , R. Kochlöfl [-] - J. Křiváček [-] , A. Motl [-] , M. Novotný [-] (88. M. Stejskal [-] ) , J. Sulek [-] (78. P. Borovka [-] ) , J. Lukáš [-] - V. Bašta [-] , F. Záveský [-] - J. Hucek [-]

ŽK: 42. O. Hofbauer , 60. J. Pospíchal .
Hráči zápasu: A. Motl , J. Křiváček , V. Bašta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nedvěd Petr - NÁPRAVA Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.