L. Kupec 33.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se podělil o body s Nemanicemi


Branky


33. L. Kupec - 11. V. Bašta
0

Nemanický tým šel do vedení v 11. minutě díky Baštovi, ve 33. minutě ovšem srovnal na 1:1 Kupec a u tohoto stavu už zůstalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Na zápas dorazili hosté v kombinované sestavě. Také to podle toho od začátku vypadalo, když domácí hlavně po své pravé straně nejvíce hrozili. Obraně v čele s Alešem Benkovským se podařilo odolávat anebo vše končilo na vápně. V šesté minutě zhruba ze 25 metrů kopali hosté přímý kop. K němu se postavil Aleš Motl a bombou napálil bližší tyč a míč se odrazil po lajně ven. Poté domácí vystřídali gólmana.

 

Domácí měli stále více ze hry, ale hostům se podařilo odolat. V 10. minutě domácí kopali přímý kop. Zhruba metr od velkého vápna, když útok předtím zastavili Nemaničtí jen s vypětím všech sil. Domácí hráč nastřelil jen zeď a míč z vápna nemanický soupeř ve zdi odkopl směrem ke střídačkám. Zde si ho vzal domácí obránce, ale presinkem mu Denis Hebký nedal možnost pořádně rozehrát a nahrávku adresovanou stoperovi vypíchl agilní Vlastimil Bašta. A utíkal sám na gólmana. Gólman jeho první střelu chytil, ale pak Bašta udělal kličku gólmanovi a to už na něj dotírali domácí obránci. Bašta vystřelil a s pomocí teče domácího obránce vedli hosté 1:0.

 

Domácí přidali a snažili se mačkat a hosté hráli na brejky. Ve 33. minutě domácí z levé strany kopali přímý kop a Kupec obloučkem hledal dobíhající hráče. Polomčák zůstal na lajně a nechal se zmátnout pohybem hráčů a Kupcův kop mu zapadl za delší tyč - 1:1. Do konce poločasu se již nic nezměnilo a hrálo se víceméně s míčem na kopackach domácích.

Böhm se mohl stát hrdinou

Ve druhém poločase se hra nezměnila. Domácí měli větší držení míče a hosté jen díky dobré obraně anebo nekvalitnim centrům od domácích hráčů drželi stejný vysledek. Domácím se povedl jeden centr zhruba v 65. minutě, kdy záložník nacentroval do vápna a domácí útočník si zaběhl za obranu a Polomčák šel do tmy a hlavička skončila jen těsně vedle.

 

Čím více plynul čas, tak domácí byli nervóznější a Nemaničtí využívali šance na brejky, jako například Bašta, Záveský či Hebký. Ale žádnou z nich se nepodařilo dotáhnout do konce. Jak se blížil konec zápasu, tak zhruba v 80. minutě míč zatáhl Bašta a střelu vyrazil Trnka na zadní tyč, kde byl Böhm sám. Míč ovšem trefil špatně a obrana z velkého vápna míč odkopla.

 

V 94. minutě na půlce Denis Hebký vybojoval míč a předložil ho Baštovi. Hosté postupovali tři na dva. Před vápnem Bašta Hebkému vyslal kolmici do vápna a ten zkusil vystřelit tvrdou střelou na bližší tyč. Míč brankář odrazil ke komu jinému než Böhmovi, kam jinam než na zadní tyč, kde byl hráč jak jinak než sám. A Böhm neuspěl ani tentokrát, zbrkle zakončoval nahoru a míč minul těsně šibenici. Poté rozhodčí pískl konec.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Petr Böhm: "Na zápas nám chybělo celkem devět lidi, kteří by víceméně byli v základní sestavě. Proto jsme si řekli přivést alespoň bod. Což se splnilo, ale po tom, co jsme měli větší tutovky než domácí, nás ztráta dvou bodů mrzí. Děkuji klukům, kteří pomohli, jako jsou Kubát, Hebký, Čermák a Stejskal. Na domácích bylo vidět, ze hráli vyšší soutěž, měli míč více na kopačkách a rychlý přechod do útoku. Ale jejich tlak byl postupem času jen platonický. Za hráče utkání bych dal Záveského, Baštu, Hucka. Sebe bych označil za kopyto zápasu - mohl jsem rozhodnout a nic. Tímto se klukům moc omlouvám..."



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] (8. L. Novotný [-] ) - J. Chmel [-] , Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] , J. Suchan [-] - T. Hindy [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] , P. Novotný [-] - O. Lukucz [-] (74. J. Havlíček [-] ) -

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Hucek [-] (75. P. Böhm [-] ) , A. Benkovský [-] , L. Kisvetr [-] , M. Stejskal [-] - F. Záveský [-] , D. Hebký [-] , A. Motl [-] , P. Borovka [-] - L. Kubát [-] (68. J. Čermák [-] ) , V. Bašta [-]

ŽK: 59. J. Chmel , 74. P. Mohamed , 82. J. Suchan - 54. F. Záveský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.