2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Napínavé utkání rozhodl v 84. minutě slávistický Bravenec. Následoval hodně emotivní závěr


Branky


0

Tak tenhle zápas rozhodně nenudil. Nabídl obrat ve skóre, pět branek, spoustu šancí a také vyhrocených momentů - stačí se podívat na fotky z utkání a ze závěrečných snímků je znát, že kanonýr soutěže Weinhard asi rozhodčímu utkání Nápravovi jen tak na jméno nepřijde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj zápasu

 Ačkoliv byl jedním z pokynů kouče hostů Kladenského zachytit očekávaný nástup domácích, tak hned ve 3.min. slávisté prohrávali, když si ve vápně naběhl za obránce velezkušený Peťule, kterého obránci při pokusu střelce o skórování faulovali. Na následnou penaltu Weinharda si brankář Wolf sáhnul, ale míč skončil i tak v síti.

 

Hosté se ale hned oklepali, přenesli hru na soupeřovu půlku, z toho pramenily standardky, druhá dobře zahraná Bočkem v 11.min. prošla kolem nejistě vyběhnutého gólmana až k Bohůnkovi, který hlavou trknul do prázdné brány. Slávisté pokračovali v aktivní hře s velmi slušnou mezihrou, byla to hostující nejlepší pasáž v celém zápase. Ve 30. min. si hosté vykoledovali faul z osy hřiště a Nevosad z 25m trefil technickou, ale zároveň dostatečně razantní střelou skóroval k tyči.

 

Domácí po tomto gólu viditelně přidali, především Weinhard a kapitán Gutheis začali šlapat na plné pecky a byli to tedy zase hosté, kdo se více bránil. Přečkali ale trestňák zpoza vápna i Sukdolákovu hlavičku těsně nad. Zároveň slávisté měli tutovku na zvýšení náskoku, když Vranovský zatlačil na brankáře Pavelku, ten odkopl balon přímo na Nevosada, který byl na penaltě úplně sám, ale chybujícího gólmana neprostřelil.

Benjamínek rozhodl

Ve druhém poločase chtěli hosté zůstat odvážní a nepřipustit tak vyrovnání, jako v minulém zápase s Bavorovicemi, který se vyvíjel obdobným způsobem. Okamžitě po pauze se hrálo velmi rychle, až hekticky. Poměrně brzy Větřní srovnalo, když si v 55. min. převzal Weinhard míč po autovém vhazování, poslal parádní ostrý přízemní centr přes pokutové území, na zadní tyči si na něj naběhl Pliška a přesným kopem proměnil.

 

Větřní vstřelená branka hodně povzbudila, začali hrát ještě nátlakovější fotbal a byli velmi nebezpeční. Kolem 70. min. hosté nevěděli kam dříve skočit, přečkali postupně tři obrovské šance, tedy jakousi fotbalovou klinickou smrt. V první domácí protivníka totálně rozebrali, na konci rychlé kombinace byl v šestnáctce zcela volný hráč, ale placírkou minul. Druhou, která přišla z brejku po ztrátě míče na půlce ale domácí ve velkém přečíslení překombinovali a naštěstí pro hosty vůbec nezakončili. Poslední a největší měli domácí hráči po rozehraném rohu, následné střele Weinharda, která šla přímo k dalšímu protihráči, ale ten z pár decimetrů na dlouhou nohu neuvěřitelně přestřelil odkrytou branku.

 

O chvilku později kopal Boček další výborný přímák ze strany, na balon si naběhl Dychtl, ale ve velké příležitosti nohou přestřelil. V 84. min. se před Hasenohrlem otevřela obrana, toho využil k odvážnému bleskurychlému průniku až k branková čáře, odkud poslal zpětnou přihrávku, kterou si našel Bravenec a trefil to jako benjamín týmu zkušeně do míst, kam gólman nemohl dosáhnout. V závěru to Větřní zkusilo nakopávanými míči, ale hosté už uhájili vedení až do závěrečného hvizdu, který přišel přesně s devadesátou minutou, což lze pochopit, že notně rozzlobilo veškeré domácí osazenstvo a hráče.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Zápas měl asi skončit remízou. My jsme nedali za stavu 2:2 jasné tutovky a Slavie poté rozhodla. Spíš mne mrzí jedna věc. Takhle kvalitní zápas přijede pískat trojka rozhodčích, která by podle mého názoru pískat vůbec neměla. To co ti pánové předvedli, byla jedna velká tragédie a ostuda. Slávie má strašně kvalitní mužstvo, hraje pěkný rychlý kombinační fotbal a v prvním poločase byla lepší. V tom druhém to bylo naopak a opravdu jen naší neproduktivitou jsme přišli o body. Náš nejlepší hráč byl Michal Pliška.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "V závěru soutěže jsme narazili na rozjeté Větřní, které čtyřikrát za sebou vyhrálo velkým rozdílem. Rozhodně se bylo na co dívat. Padlo pět gólů, spousta dalších šancí zůstala nevyužita, mělo to náboj, oba týmy přispěly k zajímavému zápasu, který nenudil. Právem si každý tým vysloužil potlesk od svých fanoušků. V minulém zápase na jaře ve Větřní jsme byli lepší a remizovali jsme, teď jsme určitě lepší nebyli a vezeme výhru, i takový je fotbal. Děkujeme našim fans za podporu v hledišti. Nej hráč: Petr Kindermann - jednoznačně zlepšený výkon, dřel, velký tah na branku, solidní přihrávka."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] , J. Skok [-] (46. P. Podskalský [-] ) , M. Pliška [-] , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (46. J. Dvořák [-] ) , V. Žilavý [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (87. D. Šťastný [-] ) , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (82. F. Pauch [-] ) , J. Vranovský [-] (90. J. Wagner [-] ) , M. Slípka [-] , M. Dychtl [-] (69. V. Bravenec [-] ) , P. Hasenöhrl [-] , M. Bohůnek [-]

Hráči zápasu: M. Pliška - P. Kindermann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Náprava Miroslav - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.