2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tohle se jen tak nevidí - v duelu Blatné s Vimperkem padly tři branky během tří minut!


Branky


0

Vimperk v závěru utkání v oslabení s vypětím všech sil uhájil zisk jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvosta se radoval už ve druhé minutě hry

Vimperk, jak už je jeho dobrým zvykem, nastoupil do utkání velice aktivně a po pár vteřinách hry vedl. Chvosta byl připraven k dorážce po Vondráškově střele, kterou Chlanda vyrazil a útočník už věděl, kam hlavičkou dopravit míč - 0:1. Hosté si během dalších minut prvního dějství vypracovali ještě další velké šance, Vondrášek ale pálil jen nad bránu. Blatná, která hrála s míčem na kopačkách mnohem častěji a měla na své straně větší procento držení míče, kontrovala tutovkou Křivance, který postupoval sám na Hrubého, ale míč umístil nad.

Divoká pasáž

Blatná se hnala ve druhé půli za vyrovnáním a byli to domácí, kdo byl pánem na hřišti. Plán hostujícího kouče Uhlíka držet co nejdéle vedení dostal vážné trhliny už v 59. minutě. Zkušený Tischler totiž během dvou minut inkasoval dvě žluté karty a musel pod sprchy. Před Blatnou tak stála nová situace - využít přesilu jednoho muže ke srovnání. Domácí rychle přepli v ofenzivě na ještě vyšší stupeň a brzy se prosadili. 64. minuta  - brankář Hrubý zasáhl proti Křivancově střele tak nešťastně, že si míč srazil za vlastní záda - 1:1.

 

Hosté ale rozjetou Blatnou dokonale zaskočili. 65. minuta - po trestném kopu Vondráška se k míči probojoval Chvosta a opět hlavou překonal Chlandu - 1:2.

 

Pak přišla minuta číslo 66 a i ta byla gólová. Domácí kapitán Motyka centroval od lajny a asi i k jeho velkému překvapení míč zapadl do šibenice Hrubého svatyně - 2:2.

 

Domácí toužili po třech bodech, za vyhecované atmosféry se hnali dopředu, zatímco Vimperk se urputně bránil domácím útočným pokusům. A nakonec bod uhájil, byť Blatná měla spoustu příležitostí k tomu, jak utkání zvrátit na svou stranu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "V utkání jsme byli tak osmdesát minut na míči, hosté se prakticky nedostávali za půlku, ze dvou šancí dali dva góly. Druhý gól padl z trestňáku po vymyšleném faulu. Hráli jsme pěkný fotbal, po zemi, do křídel, byl jsem s tím spokojen, jen tomu chyběl vítězný konec. Vimperk byl hodně slabým soupeřem, nelíbil se mi jeho herní projev ani přístup, kdy si evidentně přijel pro bod a fauloval, zdržoval, zalezl a fotbal hrát nechtěl. Na to, že má jen o bod méně než my, mě jeho výkon zklamal. V prvním poločase se na nás trochu podepsal rychlý inkasovaný gól, ve druhém poločase už naše hra byla podle mého gusta. Byli jsme jasně, jasně lepší a také jsme měli jasně vyhrát. Fotbal je ale krutý, třetí zápas po sobě jsme hráli dobrý fotbal a máme z toho jen čtyři body. Musíme hrát více efektivně. Hráčem zápasu byl levý záložník Ondřej Křivanec, který potvrdil svoje kvality. Je to náš stěžejní hráč, hecoval kluky, chodil si pro míče. Moc chtěl vyhrát a viděl jsem po utkání, jak ho strašně mrzí, že se to nepovedlo."

TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "Do Blatné jsme si jeli pro bodíček, což se nám povedlo a jsme za něj moc rádi, ale mrzí mě červená karta Martina Tischlera, který mi bude chybět v příštím kole. První poločas skončil na šance 3:1 pro nás, podle toho by se zdálo, že jsme byli lepším týmem, ale byli to spíše domácí, kdo měl míč více na kopačkách. Ve druhé půli jsme chtěli co nejdéle držet vedení, znervóznět domácí, aby museli více a více otevírat obranu. Což se nám dařilo, ale pak dostal Tischler druhou žlutou kartu, která tedy byla trochu přísná, ale respektuji ji. Bod jsme ubránili s vypětím všech sil, kluci makali, bojovali. Chválím celý tým. Po půlce sezóny máme dvacet bodů, s tím jsme naprosto spokojení."



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - D. Houzar [-] , J. Sýkora [-] , M. Sedláček [-] (63. M. Mišiak [-] ) - O. Křivanec [-] , P. Prokopec [-] , L. Motyka [-] , L. Machovský [-] (81. K. Šejvar [-] ) , M. Kůst [-] - R. Peleška [-] (46. F. Čadek [-] ) , P. Stulík [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] (90. L. Sýs [-] ) , P. Vondrášek [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-] , M. Tischler [-] , J. Psutka [-] , J. Čech [-] , V. Pankratz [-] (83. V. Matoušek [-] )

ŽK: 49. M. Kůst , 62. M. Sedláček - 57. M. Tischler , 63. J. Psutka . ČK: 59. M. Tischler .
Hráči zápasu: O. Křivanec - M. Chvosta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ALBERT Karel, BEZPALEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.