1:5
(0:3)
2. R. Mach (p.)
26. J. Ketzer
30. J. Ketzer
48. R. Mach (p.)
88. T. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov neměl s překonáním Velešína sebemenší problém


Branky


54. S. Šálek - 2. R. Mach (p.) , 26. J. Ketzer , 30. J. Ketzer , 48. R. Mach (p.) , 88. T. Novák
0

Velešín ani v dalším domácím zápase nezabral, ráz utkání určila už první minuta, ve které došlo k faulu a hosté šli z následné penalty do vedení. Velešín navíc museli v prvním poločase hned třikrát střídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo hotovo

Domácí živili před zápasem naději, že už konečně by se snad mohli odrazit k lepším výkonům. Jenomže tyto myšlenky a plány pohřbil už samotný úvod duelu. Ketzer totiž vnikl do šestnáctky, byl faulován domácím hráčem a vacovský Mach proti Ottenschlägerovi nezaváhal. Velešín se nedostával do hry a ve 26. minutě podruhé inkasoval. Tentokrát se trefil útočník Ketzer. Následně vystřídal domácí Severa, který pustil do hry Postla. I ten už tak byl na place, když se Ketzer trefil podruhé, když znovu dostal nahrávku před branku a tentokrát patou usměnil balón za brankovou čáru - 0:3. Vacov si vytvořil další šance, ale Ottenschläger odolal.

Opět penalta v úvodu půle

I úvod druhé půle přinesl vacovkou penaltu, když opět bezpečně proměnil Radovan Mach - 0:4. Netrvalo dlouho a dočkali se i domácí. Z ojedinělé šance se pošesté v sezóně prosadil Stanislav Šálek, mimochodem tipér tohoto kola, jehož odhad včetně komentářů k jednotlivým zápasům jste si mohli v týdnu přečíst na našem webu.

 

Poslední slovo patřilo v úplném závěru Novákovi, který prostřelil gólmana po průniku ze strany a dal tak skóre konečnou podobu - 2:5!



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Je mi to divný, že Vacov s těmito rychlými a šikovnými fotbalisty byl do tohoto zápasu třetí od konce. K ničemu nás prakticky nepustili a naději na dobrý výsledek nám vzali hned v první minutě. Do poločasu jsem musel střídat tři hráče pro zranění a silnou lavičku bohužel nemáme. Nejlepší hráči FCV Vašek Ottenschläger a Jakub Falc."

SK Vacov
Stanislav Klas (trenér): "Relativně pohodové utkání, kdy jsme hned v úvodu dali branku z jasné penalty. Domácí si vytvořili v zápase jedinou šanci, kterou využili. Jinak jsme byli jasně lepší, neproměnili jsme v první půli další velké šance. Ve druhém poločase jsme prostřídali sestavu, aby si všichni zahráli, v naší hře tak vznikl trochu chaos, ale to k tomu patřilo. Zvrhlo se to k tomu, že si každý chtěl dát branku. Soupeř je asi po zásluze na posledním místě, má sice snaživý tým, ale kvalitou je tak na I.B třídu. Zaujal mě od nich asi jen Falc a brankář, od nás volím muže zápasu krajního obránce Červenku."



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - T. Semerád [-] , J. Mikeš [-] (41. P. Škuta [-] ) , J. Falc [-] , M. Hrmo [-] , S. Šálek [-] , M. Lefan [-] , J. Severa [-] (26. J. Postl [-] ) , V. Biňovský [-] , M. Kysela [-] , F. Zimek [-] (46. L. Kysela [-] )

SK Vacov
P. Klas [-] - A. Jírovec [-] , R. Mach [-] , F. Zitta [-] (84. O. Novák [-] ) , M. Valta [-] , M. Moutelík [-] , V. Uhlíř [-] (49. V. Zábranský [-] ) , J. Ketzer [-] (75. T. Novák [-] ) , A. Mach [-] , J. Červenka [-] , L. Král [-]

ŽK: 42. M. Hrmo , 49. V. Ottenschläger , 66. J. Falc - 37. J. Červenka .
Hráči zápasu: V. Ottenschläger , J. Falc - J. Červenka , J. Ketzer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tauber Lukáš - TŮMA Vítězslav, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.