0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Weinhard opět pálil ostrými a Větřní už se dotáhlo z předposledního místa na ostatní


Branky


0

Větřní zažehnalo nepovedený start soutěže a výhrou nad Vimperkem potvrdili hosté zvyšující se výkonnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas o šest bodů začal opatrně z obou stran. Hosté se nikam nehnali a domácí Šumavan, zkoušel překvapit důrazem a nakopávanými balóny, které si však obrana Větřní dokázala dobře pohlídat. První poločas nabídl jednu šanci domácích, kterou Pavelka dokázal zneškodnit. hosté si žádnou velkou šanci nevypracovali a tak se vše podstatné událo až ve druhém poločase.

 

V 67 minutě přišel na hřiště hostující Jan Peťule a to byl rozhodující okazmžik zápasu. Svou zkušeností dodal hostům ještě větší klid na kopačky a byl to právě Peťule, který připravil v 74. minutě první a zároveň vítěznou branku zápasu. Vyměnil si balon s Pliškou, posadil domácího obránce na zadek a nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování hostujícího kanonýra Weinharda, který už měl snadnou pozici. 0:1. Domácí se poté pokoušeli zápas vyrovnat a Větřní se zatáhlo ke svému vápnu, ale všechny dlouhé míče dokázali hosté odehrát do bezpečí.

 

Běžela 79. minuta a přišel rychlý kontr hostů. Poláček vysunul nabíhajícího Gutheise na levém křídle, ten hledal do vápna nabíhajícího Peťuleho, který na míč nedosáhl, ale všechno za ním jistil opět Weinhard, jenž po padesátimetrovém sprintu napálil míč z vápna do sítě podruhé. 0:2. Domácí se ještě zkusili nadechnout k závěrečnému náporu. Jednu šanci chytil Pavelka a druhou hasil obětavou hlavičkou hostující nestor Ginzel. Větřní tak poprvé v této sezoně veze body z venku a nutno podotknout, že velmi důležité.

 



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Máme první 3 body z venku a myslím že naprosto zasloužené. Domácí hrají velmi důrazně, někdy až za hranou, ale my jsme se s tím vypořádali a trpělivou hrou si došli pro vítězství. Všichni máme obrovskou radost, že se nám to podařilo. V tabulce jsem se dotáhli na týmy před námi a myslím, že poslední kola budou hodně zajímavá. Opět vyzdvihnu Rudíka, který má střeleckou formu a táhne nás svými góly nahoru. A Honza Peťule zase ukázal, že je pro nás nepostradatelný.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Jaroš [-] - M. Tischler [-] , J. Čech [-] (82. R. Podskalský [-] ) , J. Pospíchal [-] (74. V. Pankratz [-] ) , R. Ketzer [-] (80. L. Sýs [-] ) , J. Blahout [-] (85. J. Psutka [-] ) , M. Chvosta [-] , P. Vondrášek [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Skok [-] , M. Pliška [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] (82. J. Cifreund [-] ) , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , P. Podskalský [-] (67. J. Peťule [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-]

ŽK: 19. L. Sýs , 64. R. Ketzer - 79. J. Peťule , 89. Z. Adamíček .
Hráči zápasu: J. Peťule , R. Weinhard .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - VÍTEK Miroslav, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.