T. Choutka 27.
M. Sudek 68. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velešín druhý zápas po sobě neskóroval, tentokrát padl v Suchém Vrbném


Branky


27. T. Choutka , 68. M. Sudek (p.)
0

Velešínské výkony se zlepšují, na body to ale na Lokádě přece jen nestačilo, důležitou výhru získali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Od začátku utkání to byl boj a zase jenom boj. Velešínská první šancie přišla v 7. minutě, kdy po dlouhém výkopu brankáře F.Schneidera se k míči dostal F.Zimek a nastřelil z vápna spojnici břevna a tyče. Poté se hra převážně odehrávala od vápna k vápnu. V 27. minutě se domácí dostali do přečíslení, první střelu F.Schneider bravurně vyrazil, ale na dorážku T.Choutky byl už krátký - 1:0. 

Proměněná penalta

Dále se hra odehrávala ve stejné režii jako doposud, mnoho osobních soubojů hru stále kouskovalo a šance k vidění nebyly. V 68. minutě se do vápna hostí probil domácí hráč, brankář F.Schneider mu skočil pod nohy bez kontaktu s míčem a pískala se penalta. Tu domácí hráč M.Sudek bezpečně proměnil a zvýšil na 2:0 pro domácí. Od této doby Velešínští sice svého soupeře sice zatlačili do jejich vápna, ale střely postrádaly potřebnou razanci nebo je v pohodě kryl domácí brankář V.Roden. Toto utkání bylo odrazem postavení obou týmů v tabulce. Domácí byli ve hře i v zakončení o něco lepší a proto vyhráli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér):

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Tolik osobních soubojů v jednom zápase jsem ještě neviděl. Musím pochválit našeho kapitána Tomáše Pomijeho za jeho výkon, v soubojích bojoval jako lev. Roste zápas od zápasu a tím i naše hra celého mančaftu. Sklonit se musím i před výkonem hlavního rozhodčího Petra Nedvěda, že se s neustálou tvrdou hrou vyrovnal dle pravidel."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - S. Nechuta [-] , T. Choutka [-] , O. Jánošík [-] (76. P. Tomáš [-] ) , D. Bláha [-] , J. Hruška [-] , P. Kokeš [-] , P. Kamiš [-] , A. Novák [-] (62. S. Havel [-] ) , M. Sudek [-] , J. Květoun [-]

FC Velešín
F. Schneider [-] - J. Mikeš [-] (80. S. Tůma [-] ) , S. Šálek [-] (46. J. Postl [-] ) , M. Lefan [-] (67. J. Trestr [-] ) , J. Falc [-] , T. Semerád [-] , F. Zimek [-] , B. Rameš [-] , J. Severa [-] , T. Pomije [-] , J. Šváb [-]

ŽK: 77. D. Bláha , 78. M. Sudek , 81. S. Havel - 20. J. Severa , 25. J. Falc , 75. T. Pomije .
Hráči zápasu: T. Pomije .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - HAVLÍK Martin, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.