Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní otočilo zápas s Blatnou a urvalo důležité body. A výhra bolela - Pils ji odnesl zlomeným nosem


0

Weinhard se zaskvěl dvěma brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Blatná přijela do Větřní odhodlaná odvézt si nějaký ten bodík, ale po dvouhodinové cestě jí chvilku trvalo, než se rozběhala. Toho dokonale využili domácí, kteří začali zápas velmi dobře. Už v 6. minutě zahrával kapitán domácích Gutheis, z kterého trefil tyč, míč se následně odrazil ke zkušenému Sukdolákovi, který byl ve správný čas na správném místě a na dvakrát dokázal dostat míč do sítě. 1:0.

 

Fotbal se hrál pohledný a rychlý, ale na gól si diváci museli počkat až do 29. minuty. Za domácí beky si zaběhl rychlonohý Peleška a tvrdou ranou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Větřní trošku polevilo ze své úvodní aktivity a hosté naopak přidali na obrátkách. K šanci se ale dostalo Větřní. Kapitán domácích oklamal Sýkoru, přihrál Weinhardovi do vyložené šance, domáci sniper však zaváhal a míč mu odkopl dobíhající obránce. Weinhardovy zářné chvíle však přišly v druhém poločase. Ve 38. minutě se ujala Blatná vedení. Centr z levé strany nedokázal nikdo z domácích odkopnout, Žilavý se nechal předskočit a Peleška uklidil míč za Pavelkova záda podruhé. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:2.

Skvělý závěr pro Větřní

Druhý poločas byl už v režii Větřní. Domácí se hnali neohroženě za vyrovnáním a v 71. minutě se dočkali. Weinhard si navedl míč na levačku a z vápna křižnou ranou propálil hostujícího brankáře Chlandu. 2:2.

 

Další gólový moment přišel v 83. minutě. Trio bratranců Pliška, Gutheis, Weinhard rozehráli brilantně přímý volný kop a Cifreund už měl jednoduchou práci na brankové čáře. 3:2.

 

V 87. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Weinhard si na hranici vápna přehodil míč z pravé na levou nohu a nekompromisní dělovkou vymetl pavučinu hostující branky. 4:2. Jedinou kaňkou na tomto utkání bylo zranění domácího Martina Pilse, který musel v 68. minutě střídat a odcestovat do nemocnice kvůli zlomenému nosu. Přejeme brzké uzdravení.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Potřebovali jsme vyhrát a to se povedlo. Jsem za to moc rád. Prachatice jsme hodili za hlavu a v tydnu se pripravili dobře na Blatnou. Zapas nam opet ukazal, ze se da hrat s kazdym. V sobotu jedeme do Vimperka, odkud uz musime neco privezt. Výborně zahrál Weinhard a matador Jirka Sukdolák.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] (46. P. Bordáč [-] ) , J. Skok [-] , P. Podskalský [-] (77. J. Cifreund [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , M. Pils [-] (67. M. Pliška [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-] (62. Z. Ginzel [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Sedláček [-] , K. Šejvar [-] , M. Petrášek [-] , J. Sýkora [-] - P. Prokopec [-] (77. D. Houzar [-] ) , L. Motyka [-] , M. Kůst [-] , F. Jícha [-] (70. O. Míka [-] ) , O. Křivanec [-] - R. Peleška [-] (83. P. Stulík [-] )

ŽK: 21. M. Pils , 49. R. Weinhard , 79. J. Cifreund - 60. M. Kůst .
Hráči zápasu: R. Weinhard , J. Sukdolák - R. Peleška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - BRYCH Jiří, FORMÁNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.