1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 14:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia otočila zápas v Prachaticích díky brankám Sedláčka


Branky


0

Budějovický tým se nezalekl neznámého soupeře a ve druhém poločase možná trochu se štěstím, ale otočil skóre a udržel vedení až do konečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fischer se prosadil

Důležitý vstup do soutěže vyšel lépe budějovické Slavii. Tým Prachatic předcházela pověst mladého rychlého mužstva, který hraje přímočarý fotbal. Navíc byl posílen o ostrostřelce Fischera, který dal budějovickému týmu několik gólů v dresu Brloha. Začátek ovšem hosté získali pro sebe, drželi míč a největší šanci měl Bravenec po Slípkově prostrčení, ale mířil těsně vedle.

 

Pak domácí vykombinovali zprava a Fischerovi gólovku chytil bravurním zákrokem Wolf. Neuspěl ani Šandera. Ani hosté nezůstali pozadu, Mizera vyslal do úniku Sedláčka, který míč popotáhl a trefil bombou tyč. Ve 33. minutě zahrávali domácí roh, odvrácený balon si převzal Fischer a nechytatelně otevřel skóre. V dalších minutách zůstávali slávisté aktivní, ale bez větší šance na gól.

Ševětínská posila se ukázala

Do druhé půle tak šli hosté s vědomím, že chtějí vyrovnat, protože s herním výkonem svých svěřenců mohl být trenér Kladenský spokojený. Okamžitě byli na půlce soupeře a domácí gólman vytěsnil Sedláčkovu střelu na roh. V této fázi slávisté dobře kombinovali a nedovolili Prachaticím vydechnout. Stupňovaný tlak přinesl Slavii ovoce v 72. minutě, když podnikla výpad středem, Slípka prostrčil na Sedláčka, který trefil přesně z 25 metrů pod břevno - 1:1.

 

Hostitelé byli trochu zmrazeni, následovala 80. minuta, Vranovský obral o míč krajního obránce, naservíroval centr na malé vápno, kam si naběhl Sedláček a z první poslal svůj nový celek do vedení.

 

Domácí měli v závěru několik nebezpečných akcí, které buď zlikvidovala dobře pracující obranná linie Slavie nebo jako vždy výborný Wolf v bráně.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Petr Kouba, předseda oddílu: "Hosté nám dali fotbalovou lekci. My jsme měli dvacet minut dobrých chvilek, ale branku jsme nedali. Naštěstí se trefil Martin Fischer a vypadalo to dobře. Jenže po půlhodině se vše srovnalo a hosté nás začali přehrávat. V druhém poločase to byl z naší strany špatný výkon a tým hostí to dokonale využil a dvěma góly otočil skóre a po zásluze si odvezl tři body. No je to první kolo a my tuto ztrátu budeme muset dohnat v dalších zápasech."

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Těžký zápas na úvod jsme zvládli především větší fotbalovostí a také vůlí ve druhém poločase. Dočkali jsme se zřejmě nečekaného vítězství, ale je třeba říci, že výkonem na hřišti jsme si ho zasloužili, hrajeme náš trpělivý systém venku i doma a v tomto trendu bychom měli pokračovat i v dalších zápasech. Děkujeme fanouškům za podporu našeho týmu."



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - P. Škopek [-] , M. Fischer [-] , J. Šandera [-] (83. L. Kubát [-] ) , M. Juroš [-] , J. Tesař [-] , D. Kováč [-] (37. O. Kochma [-] ) , M. Kotrch [-] , P. Miesbauer [-] , T. Ryšánek [-] , K. Ryšánek [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (85. R. Holý [-] ) , J. Vranovský [-] , T. Sedláček [-] (90. J. Kohout [-] ) , V. Bravenec [-] (63. D. Šťastný [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Hasenöhrl [-] (53. K. Dvořáček [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 89. J. Vranovský .
Hráči zápasu: J. Vranovský , G. Wolf , T. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čmucha Karel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, FRČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.