J. Vorel 50. (p.)
J. Vorel 59.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o pomyslných šest bodů rozhodl dvěma trefami Vorel


Branky


50. J. Vorel (p.) , 59. J. Vorel - 63. L. Stuchlík
0
   Zajímavý zápas 13. Kola Ondrášovky krajského přeboru se v sobotu odehrál na hřišti v Protivíně, kam zavítal tým Dražic. Gólový učet zápasu otevřel domácí J. Vorel až v druhém poločase z nařízeného pokutového kopu a o necelých deset minut déle přidal svůj druhý gól v zápase, rozhodl tak o výhře svého týmu v důležitém souboji dvou tabulkových sousedů.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    V prvním poločase jsme se vstřelené branky nedočkali, žádný z týmů nezískal výraznější převahu na hřišti a opatrný fotbal moc šancí v obou „šestnáctkách“ nepřinesl. Hra se spíše odehrávala ve středu pole, kde obě mužstva zarputile bojovala o každý míč. Nakonec jsme se však dočkali dvou větších brankových příležitostí, nejdříve v 15. minutě na straně hostů, kdy z úrovně penalty po pěkném centru Vlašína mířil nad branku domácích J. Štecher. O několik minut později se také domácí dostali do brankové příležitosti, když domácí Moravec vyslal do samostatného úniku Prášila. Ten zkoušel vyzrát na hostujícího brankáře Baka tak trochu ve stylu Poborského, jeho pokus o přehození brankáře však skončil mimo tři tyče hostujícího celku. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

    Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kdy se v rozporu s pravidly pokoušel Vlašín zastavit domácího Moravce. K pokutovému kopu se postavil domácí kapitán a proměněním penalty posunul svůj tým směrem ke třem bodům. Vstřelená branka měla na utkání určitě pozitivní vliv, protože pytel se šancemi se roztrhl na obou stranách. Hned tu první o pár okamžiků déle doslova trestuhozdně zahodil hostující J. Štecher, když se úplně osamocen objevil před prázdnou brankou a po prvním neúspěšném pokusu zasáhnout míč na podruhé zamířil z metru do tyče.  

 

V 54. Minutě se pěkným zákrokem blýskl domácí brankář Hanus. Po pár horkých okamžicích před domácí brankou však J. Vorel,  po pěkném uvolnění střelou k tyči zvýšil stav zápasu na 2:0. Hosté však nesložili zbraně a v 62. Minutě po pěkné uličce snížil střelou podél brankáře L. Stuchlík. Hostující tým ve snaze zvrátit nepříznivý vývoj tak soustředil všechny síly do útoku a domácím se tak naskytovali „okénka“ v obraně hostujícího celku, kterých se snažili využívat v podobě rychlých kontrů, tady však narazili na skvěle chytajícího Baku. Skóre zápasu se tak už nezměnilo a domácí si připsali důležité tři body do tabulky.

 

K zápasu se vyjádřil hostující vedoucí mužstva L. Kolář takto: „Nesehráli jsme špatné utkání, z výčtu šancí je patrné, že domácí museli o vítězství bojovat až do závěrečného hvizdu. Rozhodčí nastavil pro utkání volnější metr, toleroval domácím hru na samé hraně regulérnosti s čímž se naši hráči těžko vyrovnávali a často se s ním pouštěli do diskuze. Myslím ale, že zápas sudí neovlivnil, penalta asi byla a druhý gól v naší síti byl také regulérní. Myslím, že podobné utkání nás čeká i za týden, kdy jedeme k poslednímu mistrovskému utkání do Katovic. Sezonu prodloužit může ještě nařízení předehrávky prvního jarního kola. To však rozhodne aktuální počasí.“

 

 

zdroj: L. Kolář, M. Hanus



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] (32. J. Vojík [-] ) , J. Mikulenka [-] , D. Uhlík [-] , L. Hála [-] - J. Moravec [-] (82. J. Kinkor [-] ) , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] (87. D. Růžička [-] ) , R. Vojta [-] , M. Zach [-] - J. Vorel [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Vlašin [-] , M. Kouřil [-] (74. M. Stuchlík [-] ) , R. Valášek [-] , L. Stuchlík [-] , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-] (85. P. Novotný [-] )

ŽK: 16. J. Moravec , 47. J. Vorel - 51. J. Vlašin , 85. M. Horka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sebera Filip - KRAUSKOPF Jiří, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.