1:3
(1:1)
22. M. Repa (p.)
50. J. Hrbáč (vl.)
57. J. Miklas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice si z Rudolfova přivezly další body


Branky


35. V. Vejvar - 22. M. Repa (p.) , 50. J. Hrbáč (vl.) , 57. J. Miklas
0

V kvalitou nadprůměrném utkání přeboru hosté proměnili své příležitosti a ve druhém poločase strhli výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli remíza

Do katovického útoku se opět od začátku postavil Požárek, jinak zůstala základní sestava stejná jako v předchozích zápasech.

 

Již ve 2. minutě se vyznamenal Švehla, který na brankové čáře chytil hlavičku Šindeláře. To byl důležitý moment utkání. Ve 22. minutě proměnil Repa penaltu po faulu na Cibulku a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí ale do konce poločasu vyrovnali. Po centru ze strany se před Švehlou prosadil důrazný Vejvar – 1:1.

Katovice udeřily

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe katovickému mužstvu. V 50. minutě zahrával Kagui roh a tísněný Hrbáč poslal míč do vlastní branky – 1:2. O sedm minut později se Miklas za vápnem opřel do odraženého míče a zvýšil naše vedení na 1:3.

 

Domácí se s nepříznivým stavem nesmířili a až do konce utkání byli aktivnější. Katovický celek ale dobře bránil a vyrážel do nebezpečných protiútoků. Nejblíže ke skórování byl rudolfovský Kovačičin, ale Švehla jeho střelu do šibenice skvěle vyrazil.

 

Na náročném terénu se hrál nadprůměrný fotbal, bylo znát, že se střetla dvě útočně laděná mužstva, která obě chtěla vyhrát. Hosté  nakonec byli výsledkově úspěšnější, i když to mohlo dopadnout opačně. Domácí ale své šance zahazovali a ani Pouzar se tentokrát z přímých kopů netrefil.

 

Zdroj: http://www.fotbal-katovice.cz



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - D. Ryneš [-] , V. Dvořák [-] (32. M. Sládek [-] ) , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] - J. Hrbáč [-] , J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] , L. Janák [-] (56. J. Gerstner [-] ) - V. Vejvar [-] , R. Pouzar [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] (65. D. Zoubek [-] ) , P. Rejšek [-] , T. Hajdušek [-] , J. Schánělec [-] , L. Horejš [-] - J. Miklas [-] , K. Cibulka [-] , M. Repa [-] (89. O. Koutský [-] ) , O. Kagui [-] - M. Požárek [-] (86. M. Hromíř [-] )

ŽK: 49. D. Ryneš - 31. T. Hajdušek , 34. M. Repa .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - DUNOVSKÝ Karel, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.