1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice udolaly Novou Včelnici


Branky


0

Rozhodla branka Novotného ze 49. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

     Od úvodního hvizdu rozhodčího Peterky se domácí usadili na útočné polovině a ze stálého tlaku se zrodily i první gólovky. Tu největší měl v 6.minutě Fořt, který dorážel vyražený balon hostujícím gólmanem Holickým po střele Veselého. Fořt svou slabší levačkou však pouze orazítkoval břevno Holického branky.. V 8.minutě domácí lehkovážně ztratili balon na polovině Včelnických a hosté potvrdili, že převážně skórují z rychlých brejků. Bleskurychle přešli před velké vápno, ale při poslední přihrávce jim balon uskočil a Baka byl u něj včas..

 

V další půlhodině se bojovalo převážně od vápna k vápnu. Za zmínku stojí hlavička Horky z 31.minuty, která se však mezi tyče nevešla. Hrající trenér měl další gólovku v minutě 38. Valášek centroval do vápna a po několika hlavičkách propadl balon za obránce přímo před Horku, jeho střela ve skluzu však zamířila nad.. V závěru první půle pak nahrával navrátilec v dražickém dresu Lukáš Stuchlík zpětnou přihrávku na Novotného. Jeho technickou střelu do levého růžku však gólman bravurně vytěsnil na roh. Do šaten se tak šlo za bezgólového stavu.

Novotný úspěšně napadal

    Nová Včelnice disponuje širokým kádrem hráčů, z nichž nejstaršímu Marešovi je 30 let, zbytek kádru jsou mladíci r.92 a mladší. Trenér si tak mohl dovolit vystřídat na začátku druhé půle hned 3 hráče. Úvod druhého dějství však vyšel lépe dražickým borcům. Ve 48. minutě napadal rozehrávku brankáře Novotný, gólman o balon přišel a nebývalým důrazem Novotný dotlačil balon za brankovou čáru a poslal své mužstvo do vedení – 1 : 0!

 

Aktivní Novotný se do zakončení dostal i v 59.min., jeho tvrdou střelu vyboxoval brankář jen před sebe přímo na nabíhajícího J.Štechera. Elitní střelec však balon netrefil šťastně a ten zamířil mimo tyče..V 75. min. zahrával Valášek rohový kop, balon ukázkově posadil na hlavu Horky, ale ani jeho pokus nemířil mezi tyče.. V samém závěru utkání se dvakrát dostávali do šance hosté. Ale pokus Průši Baku neohrozil, podobně si vedl i Nebeský, kterého střela z vápna šla mimo.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Důležité utkání podzimu jsme sehráli na domácím trávníku proti Nové Včelnici, která je stejně jako my, nováček soutěže. V dosavadním průběhu podzimní části získávali hosté body pouze v domácích utkáních a tak jsme šli do zápasu jako mírný favorit. Zápas jsme zvládli. Vstřelit jsme dokázali pouze jednu branku, ale spálených šancí bylo požehnaně. Hosté dohromady nic nepředvedli, za celý zápas vystřelili na Baku snad jen 2x. Jejich obávaného střelce Pacholíka skvěle pokryl Bareš, který se mu vyrovnal rychlostí a tak naše obrana celkem bez problémů uhájila čisté konto! Příští týden nás čeká daleká cesta do Dačic, které se pohybují na samém dně tabulky, tak uvidíme, zda tam dokážeme navázat na úspěšné domácí utkání.




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Valášek [-] , L. Stuchlík [-] (86. M. Kouřil [-] ) , R. Fořt [-] , P. Novotný [-] (68. M. Stuchlík [-] ) , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] (89. O. Kos [-] ) , M. Veselý [-] , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - A. Vaš [-] (46. M. Vokuš [-] ) , L. Šlapanský [-] , O. Šlapanský [-] (46. M. Hornát [-] ) , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] (46. P. Berounský [-] ) , O. Blažek [-] (68. T. Nebeský [-] ) , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , V. Hornát [-] (60. D. Tuček [-] ) , D. Jaroš [-]

ŽK: 14. R. Valášek , 89. M. Veselý , 90. R. Fořt - 26. Z. Didek , 72. S. Pacholík .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: PETERKA Marek - TUPÝ Petr, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.