3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice si doma s Olešníkem připsaly jasnou výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírnou převahu zúročili domácí dvěma góly

V 9.kole KP přivítaly Čimelice na svém hřišti mužstvo z Olešníku. Domácí začali dobře a v 10.minutě po centru Nekla se k míči dostal Viták a hlavou překonal brankáře hostů poprvé.Domácí postupně získaváli mírnou převahu a neustále se tlačili do útoku.Kromě několika rohových kopů se ale do šance nedotávali. Rovněž tak soupeř vážněji domácího brankáře neohrozili.Ve 32.minutě se do šance dostal Hegenbart, ale míč si poslal více před sebe a Jirkala nepřekonal.Ve 37.minutě hlavičkoval domácí Nosek po centru Listopada mimo branku.Ve 39.minutě po Listopadově přímém kopu se k míči dostal Hegenbart a vstřelil druhou branku domácích.Do konce prvního poločasu se pak již nic podstatného nestalo a tak do šaten odcházeli spokojenější domácí.

Po hodině hry bylo o vítězi jasno

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ale kromě několika rohových kopů si brankovou příležitost nevytvořili.V 59.minutě zahrávali domácí přímý kop. K míči se postavil Převrátil a pěknou střelou překonal Jirkala potřetí.V 62.minutě pak byl v pokutovém území faulován Nosek a kopal se pokutový kop.Ten ale domácí Nekl neproměnil.V 65. minutě pak hosté zaútočili, ale hlavička Šímy mířila těsně nad domácí branku.V 74.minutě se pak do veliké šance dostal domácí Zelenka,ale brankáře JIrkala nepřekonal.Hosté se sice snažili korigovat pro ně nepříznivý stav, ale to se jim do konce utkání nepodařilo a tak domácí zaslouženě zvítězili 3:0.

 

SK SIKO Čimelice - FK Olešník :  3 : 0    (2:0)  Viták,Hegenbart,Převrátil

Rozhodčí: Krčín-Hoch,Kroutl
DFA: Vrzal
ŽK: 1:3   Převrátil-Nygmet  2x,Šíma,Pomeje
ČK: 0:1  Nygmet
Diváci: 80

Čimelice: Slavík - Pšenička,Listopad(73.Němec),Bednařík,Viták-Převrátil,Zelenka,Káš,Nekl(66.Suchan)-Nosek (85.Svojše),Hegenbart
                                  Trenér: Tomáš Smrčina

Olešník: Jirkal - Nýdl,Studnička(57.Votava),Nygmet,Dráb(76.Fořter)-Vařák,Rabiňák,Červenka,Šíma-Pomeje,Dudek
                              Trenér: Ladislav Táborský

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Na zápas v Čimelicích musíme rychle zapomenout. Nedařilo se nám prakticky nic, nasazení nulové. Domácí na nás byli dobře připraveni a od první minuty šli za třemi body. My jsme sice měli pasáže, kdy jsme se tlačili na domácí polovinu, ale veškerá naše snaha končila u vápna. Se Želčí musíme podat daleko lepší výkon."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Bednařík [-] , V. Hegenbart [-] , V. Nosek [-] (85. J. Svojše [-] ) , M. Nekl [-] (66. M. Suchan [-] ) , Z. Pšenička [-] , R. Převrátil [-] , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , P. Listopad [-] (73. M. Němec [-] ) , M. Káš [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Nygmet [-] , M. Studnička [-] (57. D. Votava [-] ) , L. Dudek [-] , S. Vařák [-] , M. Nýdl [-] , M. Pomeje [-] , L. Červenka [-] , M. Rabiňák [-] , M. Šíma [-] , J. Dráb [-] (76. J. Fořter [-] )

ŽK: 68. R. Převrátil - 39. M. Pomeje , 51. D. Nygmet , 67. M. Šíma . ČK: 90. D. Nygmet .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - HOCH Karel, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.