J. Vorel 36.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín se stal prvním přemožitelem vedoucí Želče


Branky


36. J. Vorel
0

První porážku v sezoně si připsala vedoucí Želeč, která padla nejtěsnějším možným rozdílem na hřišti Protivína. O jedinou branku utkání se postaral kapitán domácího týmu Jaromír Vorel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Oproti Hradci jsme zlepšili nasazení a pohyb, byli jsme zodpovědnější a Želeč nepouštěli do žádných šancí, byť byla více na míči. Povedla se nám akce po levé straně, kdy přesným centrem našel Růžička J. Vorla a ten zařídil vedení. Ve druhé půli mohl po spolupráci bratrů zvýšit Z. Vorel, ale Blažek ve spolupráci s obráncem hosty udrželi ve hře. Želeč svůj tlak stupňovala, měla nebezpečné standardky. Z jedné takové vstřelila gól, který pro ofsajd neplatil a na hřišti vzplály emoce, které si někteří hráči vybili na vybavení našeho areálu."

TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "Hodnocení je prosté, celý fotbal zkazila trojice rozhodčích. Už od začátku bylo znát, že je něco špatně, špatně posouzené fauly, auty, rohy.. vrcholem všeho v 85.minutě odmávaný offside, po vstřelené brance. Po zápase bych za takovou výhru snad i styděl. V 8.kole zářez od první minuty, to jsem ještě neviděl."



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , D. Uhlík [-] (61. J. Kinkor [-] ) , V. Rothbauer [-] , M. Zach [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , J. Moravec [-] , R. Vojta [-] - D. Růžička [-] (61. J. Vojta [-] ) , J. Vorel [-]

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] (70. M. Barteska [-] ) , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] , J. Bosnyak [-] (46. R. Novotný [-] )

ŽK: 78. Z. Vorel , 90. M. Hanus - 20. M. Brůžek , 74. D. Fiala , 74. D. Pavličko , 85. R. Novotný , 85. M. Barteska .
Hráči zápasu: M. Hanus , R. Vojta , J. Moravec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Jan - KRAUSKOPF Jiří, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.