1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice si s Čimelicemi body rozdělily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Anglický týden jsme zakončili druhým zápasem na domácím trávníku. Přijely  Čimelice, které se představily jako zdatný soupeř s řadou šikovných fotbalistů.

 

       A hned úvod utkání signalizoval, že nejzaměstnanější řadou bude naše obrana. Už ve 4.min. lehce utekl Valáškovi Viták po levé straně a dostal se až před našeho brankáře. Prudká střela mu však nesedla a zamířila vysoko nad.. Stav utkání se podařilo změnit našim hráčům ve 12.minutě. Schloff našel dlouhým křižným pasem v náběhu Novotného, který potrestal minelu jednoho z obránců a rozvlnil síť za zády gólmana Slavíka 1 : 0!! Vstřelený gól naše hráče uklidnil a rodily se další brankové příležitosti. Bohužel ani J.Štecher ani Horka hlavou branku nedali. A přišla 27.minuta. Hojdar zahrál ve výskoku loktem do hlavy jednoho z čimelických útočníků a rozhodčí pískl faul. Balon si postavil Listopad a krásnou střelou vnějším nártem ( dnes už málo vídanou šajtlí) podél zdi, uklidil balon k levé tyči Bakovy branky 1 : 1!! Po srovnání skóre byli hosté lepším týmem. Rambous vysunul hlavičkou na zteč Vitáka, ale i jeho druhý pokus dopadl stejně jako ten první . Balon šel po střele vysoko nad. Vzápětí utekl Schloffovi Listopad a z hranice velkého vápna prudce vystřelil, Baka pouze reflexivně nohou odvrátil na roh.. V závěru první půle se ještě rýsovala šance pro Horku, který z levé strany postupoval na Slávika. Místo střely však zvolil nepřesnou přihrávku a bylo po nadějích..

Druhý poločas už nenabídl takovou kvalitu jako první dějství. V 50.minutě se dostal do šance Horka, ale jeho střela zamířila do připraveného brankáře.. V 70.min. zahrával hostující Listopad přímý kop do našeho vápna. Tam se do hlavičkového zakončení prosadil Zelenka, ale míč skončil mimo tyče. V 79.min. to byl opět Zelenka a zase po rozehrání přímého kopu před naší branku. Obránci zaspali a jen nedokonalé zpracování balonu připravilo Zelenku o příležitost ke skórování.

Poslední pokus o změnu skóre a strhnutí vítězství na svou stranu měli naši hráči v nastaveném čase. Dlouhý aut Schloffa hlavičkoval Horka z bezprostřední vzdálenosti do Slavíka, který pouze reflexivně odrazil balon od sebe přímo na tyčku, bohužel se nenašel nikdo z našich, aby balon dorazil do sítě..

 

     Po závěrečném hvizdu rozhodčího Jarolíma jsme se shodli na tom, že remíza je asi spravedlivým vyjádřením dění na hřišti. Příště nás čeká okresní derby na hřišti v Želči.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - P. Novotný [-] (70. M. Stuchlík [-] ) , M. Hojdar [-] , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , Š. Schloff [-] , R. Valášek [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - P. Listopad [-] , T. Rambous [-] (57. M. Suchan [-] ) , V. Hegenbart [-] , J. Viták [-] (90. M. Němec [-] ) , K. Řezáč [-] , T. Zelenka [-] , V. Nosek [-] (63. R. Převrátil [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Bednařík [-] , M. Nekl [-]

ŽK: 53. Z. Pšenička , 83. M. Nekl , 89. R. Převrátil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KLÁTIL Michal, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.