4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín v televizním duelu jasně přehrál Hlubokou


Branky


16. J. Čermín (vl.) , 43. O. Prášil , 55. Z. Vorel , 83. D. Růžička
0

Hluboké se nepodařilo odčinit domácí debakl s Táborskem B 1:6 a z Protivína odjela s dalším přídělem 0:4. Domácí v utkání před kamerami České televizi byli nebezpečnějším celkem a před více jak šesti stovkami diváků si připsali zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prášil měl prsty v obou gólech Protivína

Hluboká přijížděla do Protivína odčinit debakl z domácího hřiště, když minulé kolo inkasovala šest branek od Táborska B. Ani domácím se nepodařilo minulé kolo bodovat, když prohráli 2:1 na hřišti Rudolfova.

Zápas začaly oba týmy aktivně. Hluboká byla silnější na míči, ale Protivín byl směrem dopředu přímočařejší a zejména Prášil nejvíce zlobil hostující obranu. V 6. minutě se po centru Vojty ocitl na malém vápně sám, ale jeho hlavičku zablokoval Antoš. Na druhé straně pálil nebezpečně z přímého kopu Antoš, když jeho střelu ve zdi tečoval Jaromír Vorel, ale míč šel těsně vedle Hanusovy levé tyče. Následný roh rozehrával Hájek, přetažený míč vrátil před branku Legdan, kde se k zakončení dostal Stráský, avšak balon do bezpečí odvrátil Vojík z prostoru přední tyče.

 

Po čtvrt hodině hry přišla první branka. Jan Vojta se znovu dostal k centru z pravé strany, na přední tyč si nabíhal Prášil, který míč možná lehce tečoval, ale do vlastní branky si jej nešťastně srazil hostující kapitán Čermín – 1:0. Domácí hráči se po vedoucí brance zatáhli a bránili někdy až v 9 lidech na vlastním vápně. Jenomže Hluboká byla směrem dopředu bezzubá a hrozila pouze střelami ze střední vzdálenosti. Ve 24. minutě to zkoušel z 25 metrů Stráský, ale jeho pokus šel mimo tři tyče.

 

 

Domácí hráči zahrozili po chybě Říhy, když vybojoval míč aktivní Jan Vojta, který pak centrem našel ve vápně nabíhajícího Jaromíra Vorla, jeho zakončení však skončilo těsně vedle Brašničkovy branky. Do šaten šli nakonec protivínští přeci jen s dvoubrankovým náskokem. Po rychlém brejku krásně odcentroval z pravé strany Jaromír Vorel a Prášil hlavou míč usměrnil přesně k tyči – 2:0.

Domácí přidali další gól krátce po změně stran

Vstup do druhé poločasu vyšel lépe domácí a po deseti minutách hry vedli už o tři branky. Jan Vojta na pravé straně doběhl dlouhý míč, následně pláchl podél brankové čáry Němcovi, zpětnou přihrávkou našel svého bratra Radka. Tomu sice střela nesedla, ale míč doputoval k nohám volného Zbyňka Vorla, který se střelou k tyči nemýlil – 3:0.

 

Poté přišla hluchá pasáž zápasu, kdy se čtvrt hodiny nic nedělo. Hluboká se snažila něco vymyslet, ale domácí obrana fungovala spolehlivě. V 70. minutě se do gólové šance po přistrčení Rubicka dostal Němec, jenomže nepropálil brankáře Hanuse. Následný roh Hájka nebezpečně prošel malým vápnem, ale domácí hráči dokázali míč nakonec uklidit do bezpečí.

 

Protivín mohl přidat další branku po standardní situaci, když jeho přetažený míč vrátil pod sebe Jaromír Vorel na bratra Zbyňka, ten ovšem napálil brankáře Brašničku a jeho druhé zakončení zablokoval Legdan. Po standardce zahrozili i hosté, ale hlavička Křiváčka šla nad domácí branku. V 82. Minutě poslal míč za hostující obranu Jaromír Vorel, kam nabíhal Prášil, který postupoval sám na Brašničku. Místo zakončení balon ještě posunul na Růžičku, který dovezl míč do prázdné branky – 4:0.

 

 

V 87. minutě se uvolnil Rothbauer přes Křiváčka a k zakončení oslovil Jaromíra Vorla, ten však pálil mimo tři tyče. Hluboká si koledovala o pátou branku, když chyboval v rozehrávce Nitrianský, kterého obral o míč Zbyněk Vorel. Jeho následnou povedou střelu, ale výborným zákrokem chytil Brašnička. V poslední minutě to pak byl znovu Zbyněk Vorel, který zahrával přímý volný kop, jenomže Brašnička se znovu vytáhl se skvělým zákrokem, když jeho střelu vytáhl zpod břevna.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Na utkání s Hlubokou asi nikdo z nás jen tak nezapomene. Nebyl to jen obyčejný zápas o body, i když jsme se snažili to tak brát, ale přecejen na nás ta atmosféra trochu dolehla a první čtvrthodinu jsme se na hřišti hledali. Od prvního gólu jsme už ale hráli to, co jsme chtěli a postupně přidávali další branky. Utkání bylo zřejmě o prvním gólu, po kterém jsme se dostali do psychické pohody. V tu chvíli jsme byli šťastnější, ale ve zbytku zápasu si troufnu říct lepší nebo minimálně efektivnější než hosté. Dobře zahráli všichni a výsledku si moc vážíme."




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , D. Uhlík [-] , L. Hála [-] , J. Vojík [-] (85. M. Zach [-] ) - O. Prášil [-] (87. M. Fiala [-] ) , Z. Vorel [-] , J. Vojta [-] (60. D. Růžička [-] ) , R. Vojta [-] - J. Moravec [-] (79. J. Kinkor [-] ) , J. Vorel [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] (81. J. Valenta [-] ) , M. Lovička [-] , D. Říha [-] (55. J. Rubick [-] ) , Z. Stráský [-] (65. T. Křiváček [-] ) - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (71. T. Adam [-] )

ŽK: 72. V. Rothbauer - 52. M. Lovička .
Počet diváků: 621. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.