1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice si doma body s Rudolfovem rozdělily


Branky


0

Po výprasku v Oseku se Dražicím podařilo obrat o body další silný celek. Remízu 1:1 vystřelil domácím Daniel Stecher, který odpověděl na branku hostujícího Šinděláře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli šance, ale bez gólového vyjádření

Hosté z Rudolfova se v tabulce pohybují ve stejných patrech jako domácí. Dal se tedy čekat vyrovnaný zápas. Alespoň takové byly předpoklady před úvodním hvizdem rozhodčího Dunovského.

 

 

Samotný průběh utkání však vyzníval lépe pro dražické hráče. Zejména první část hry nabídla několik domácích zahozených gólovek. První šanci měl na kopačce Jiří Štecher, který obral o balon hostujícího gólmana Teringla u rohového praporku a postupoval směrem k odkryté brance. Bohužel se soustředil víc na přihrávku než samostatné zakončení a bylo po šanci. Z dražického tlaku vyplynula i další příležitost. Tentokrát vystřelil z 15 m Dan Štecher, brankář střelu vyboxoval přímo na hlavu Kromky, jeho střela šla však nad branku. O dvě minuty na to měl gól na kopačce Veselý, který však místo přímé střely z jedné, po centru J.Štechera, volil přihrávku, ale bez adresáta. Ve 29.minutě centroval z pravé strany J.Štecher, na zadní tyči našel Kromku, ale jeho hlavička zamířila místo do odkryté branky do hlavy protihráče. První půle tak skončila bez gólového vyjádření.

Druhá půle přinesla po jedné brance na každé straně

Do druhého dějství nastupovali domácí hráči s odhodláním a nadějí na vstřelení branky. Šance

z prvního poločasu je k takovým nadějím opravňovali. Hosté z Rudolfova v předchozích kláních mnoho gólů nevsítili, většinou se dokázali prosadit ze standardních situací. A nejinak tomu bylo i v Dražicícch. V 51. minutě po rozehraném přímém kopu Pouzarem do vápna domácí obrana zaváhala, k balonu se dostal Šindelář, který měl spoustu času na to, aby si míč zpracoval a propálil Baku 0 : 1!

Dražičtí borci nesložili zbraně a vyrovnání viselo na vlásku. V 63. minutě utekl po pravém křídle Dan Štecher, prudce nacentroval před branku, ale Kromkovi chyběl k zakončení krůček. V 66. minutě to byl opět mladší ze Štecherů, který dalekonosnou střelou vystrašil hostujícího brankáře. Své skvělé představení pak Dan Štecher korunoval vyrovnávacím gólem v 68. minutě. Jeho bratr utekl za obránce po pravé straně a zpětnou přihrávkou jej našel před velkým vápnem. Střelou z jedné vymetl D.Štecher pavučiny v pravé šibenici a bylo 1 : 1! I v dalším průběhu utkání měli naši hráči možnost ke skórování a zisku všech bodů. V 72. minutě dostal českou uličkou balon Bareš od Veselého, pronikl do vápna, obešel i brankáře, ale zakončení mu nevyšlo podle představ.

V 80. minutě mohl rozhodnout opět D. Štecher, který se dostal k odraženému balonu, ale tentokrát se jeho pokus mezi tyče nevešel. O minutu na to měl příležitost na kopačce i hostující Baščevan, ale z velkého vápna vystřelil tak, že balon nezachytila ani vysoká síť za brankou.

    Po závěrečném hvizdu odcházeli ze hřiště spokojenější hosté. Z jediné střely na branku dokázali vsítit. Naopak borci Dražic litovali spousty neproměněných příležitostí, zejména v prvním poločase.

 

    V dalším kole přeboru zajíždíme v sobotu dopoledne na Hlubokou a doufáme, že si během týdne naši borci srovnají mířidla, na Hluboké to bude třeba!!



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] , R. Valášek [-] , M. Stuchlík [-] (71. P. Novotný [-] ) , M. Hojdar [-] , M. Veselý [-] , J. Vlašin [-] , D. Štecher [-] , J. Kromka [-] (89. D. Smutný [-] ) , T. Hořejší [-] , T. Bareš [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , O. Hajný [-] , R. Tyrpák [-] , Z. Kuna [-] - J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] , F. Hajný [-] (80. V. Baščevan [-] ) , M. Sládek [-] (90. D. Keřka [-] ) - R. Pouzar [-]

ŽK: 55. J. Kromka , 77. M. Hojdar - 45. D. Ryneš , 78. R. Pouzar , 88. J. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dunovský Karel - ŽEMLIČKA Tomáš, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.