Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč jede dál na vítězné vlně, nezastavily ji ani Dačice


Branky


0

Vedoucí tým tabulky ze Želče si připsal v 6. kole již pátou výhru. Na hřišti Dačic je za vítězstvím táhl dvougólový Brůžek, kterého doplnil jednou trefou Bosnyak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Dominik Vacuška (hráč): "V deštivém počasí přivítaly Dačice vedoucí celek tabulky z Želče. Hosté přijeli s cílem bodovat a hned od úvodního hvizdu se tlačili před branku Centropenu. Domácí hráči se soustředili spíše na bránění a na soupeřovu polovinu zavítali jen ojediněle. Fotbalisté Želče si během utkání vypracovali hned několik šancí a domácí mohli děkovat útočníkům soupeře, že využili ''pouze,, tři. V závěru utkání domácí snížili a dali výsledku více než přijatelnou podobu. Zápas se odehrál v poklidném duchu a hosté si zaslouženě odvezli tři body."

TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "Výhra 3:1 je pro soupeře až moc přívětivá, kdybychom dávali šance a nebyli občas sobecký skončilo by to větším rozdílem. Produktivita byla marná, ale vítězství zcela zasloužené."



Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - V. Kněžínek [-] , R. Máša [-] (46. D. Křivánek [-] ) , D. Vacuška [-] , J. Nosek [-] - O. Jelínek [-] , M. Šimánek [-] , M. Janák [-] , T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] - F. Benda [-] (67. V. Pudil [-] )

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , O. Kosobud [-] - Z. Šváb [-] , J. Holub [-] , J. Rabiňák [-] (87. F. Froněk [-] ) , T. Kukučka [-] , D. Fiala [-] , M. Barteska [-] (77. O. Stránský [-] ) - M. Brůžek [-] , J. Bosnyak [-] (82. J. Škrábek [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tupý Petr - KRČÍN Jan, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.