2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice slavily výhru i s pětapadesátiletým Zelenkou v brance!


Branky


0

Čimelice doma diktovaly tempo hry proti Dačicích, ale v závěru se po kontaktní brance musely strachovat o výsledek. Za zmínku stojí, že ženícího se Filipa Slavíka nahradil v brance Jaromír Zelenka (55 let), který si tak odbyl vítěznou premiéru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k brankám nevedla

Domácí SIKO přivítalo na svém hřišti soupeře z Dačic. Čimeličtí v tomto zápase měli veliký problém. Hned dva hráči se ženili (Slavík, Řezáč) a další dva (Listopad, Nekl) jim byli na svatbě za svědky.
A tak do branky musel nastoupit 55 letý Jaromír Zelenka a nastoupili i hráči staršího data (Pavlíček,Rambous).

 

Domácí přesto vstoupili do utkání lépe. V 5. minutě po přímém kopu nastřelil Říha boční síť dačické branky. Ve 12. minutě skončila střela Noska na břevně branky Dačic. Domácí měli více ze hry a hosty prakticky k ničemu nepouštěli a tak domácí brankář neměl prakticky žádnou práci. Ve 29. minutě se dostal do gólové šance Suchan, ale jeho střela mířila do brankáře Zejdy. Rovněž tak Zelenkův pokus hlavou skončil v náručí brankáře. Poločas tak skončil bez branek.

Ve druhém poločase začaly padat branky

Druhou půli opět začali aktivněji domácí, ale stále se jim nedařilo v útočné fázi. Až v 56. minutě se po závaru v dačickém pokutovém území nejlépe orientoval Hegenbart a vstřelil první branku domácích. V 59. minutě pak střílel Pávec,ale nad branku. V 64. minutě pak pálil vedle branky Varhan.

 

V 70. minutě se dostal do skvělé příležitosti Zelenka,ale jeho pokus skončil na těle brankáře Dačic.Následoval rohový kop a na centr Říhy si naskočil Tomáš Zelenka a hlavou překonal dačického brankáře podruhé. V 76. minutě pak měl obrovskou šanci Hegenbart, ale jeho pokus skončil na břevně dačické branky. Hegenbart měl další velkou šanci v 82. Minutě, ale i tu hostující brankář chytil. V 88. minutě pak na druhé straně také udeřilo, kdy po zmatku v čimelické obraně se dostal k míči Smejkal a snížil stav na 2:1. To ale bylo vše, co domácí hostům dovolili a vítězství tak nakonec uhájili.

 

SK SIKO Čimelicem - TJ  Centropen Dačice : 2 : 1  (0:0)  Hegenbart,Zelenka T. - Smejkal

Rozhodčí: Reisner-Herzog,Hanes
DFA: Šafránek
ŽK: 1:5   Zelenka T. - Točík,Janák,Nosek,Celý,Beníček
Diváci: 80

Čimelice: Zelenka J. - Viták,Němec,Bednařík,Nosek-Zelenka T.,Pávec,Říha(82.Klimeš),Káš(74.Rambous)-Hegenbart(85.Pavlíček),Suchan (62.Varhan)
                                           Trenér: Tomáš Smrčina

Dačice: Zejda - Kněžínek,Nosek,Celý,Beníček-Točík,Jindra(76.Svoboda),Janák,Šimánek,Jelínek(73.Máša)-Smejkal
                              Trenér: Roman Bujdák

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Chtěli jsme na Dačice vletět a diktovat tempo hry. To se vlastně celý zápas dělo. Soupeř se v podstatě nedostal za půlku. Jenže mi pálili šanci za šancí. Hlavně za stavu 2:0 jsme mohli definitivně rozhodnout. Soupeř pak z jasného zápasu udělal drama. Když po standardce pár minut před koncem překonal Jaromíra Zelenku (55 let), který musel zaskočit za ženícího se Slavíka."

FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "V Čimelicích se hrál hodně podprůměrný fotbal. Přesto si domácí vypracovali nespočet gólových možností a i přes neuvěřitelnou neschopnost v zakončení nakonec po dvou standardkách skórovat dokázali. Náš výkon byl hodně bezzubý a do příště máme na čem pracovat. Teď ze mě budou mluvit emoce, ale rád bych zmínil nesportovní chování domácích fanoušků i některých hráčů, bylo mi z toho na nic."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
J. Zelenka,ing. [-] - V. Hegenbart [-] (86. F. Pavlíček [-] ) , M. Káš [-] (75. T. Rambous [-] ) , Š. Říha [-] (82. J. Klimeš [-] ) , M. Suchan [-] (62. D. Varhan [-] ) , P. Pávec [-] , T. Zelenka [-] , V. Nosek [-] , M. Bednařík [-] , M. Němec [-] , J. Viták [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - V. Kněžínek [-] , O. Beníček [-] , J. Nosek [-] , P. Celý [-] - O. Jelínek [-] (73. R. Máša [-] ) , M. Šimánek [-] , M. Janák [-] , T. Jindra [-] (74. O. Svoboda [-] ) , D. Točík [-] - Š. Smejkal [-] -

ŽK: 88. T. Zelenka - 19. D. Točík , 36. M. Janák , 53. J. Nosek , 84. P. Celý , 85. O. Beníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reisner Jiří - HERZOG Radek, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.