4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 15:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník trestal chyby Sezimova Ústí a dál se drží na prvním místě


Branky


0

Domácí hráči splnili roli favorita proti nováčkovi ze Sezimova Ústí. Až na patnáctiminutový výpade v prvním poločase diktovali tempo hry a po výhře 4:1 se vrátili do čela Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si do poločasu vytvořili dvoubrankový náskok

Olešník si minulé kolo připsal zaslouženou výhru 4:0 na hřišti Třebona a tři body chtěl potvrdit před domácími diváky. Proti nim stál nováček ze Sezimova Ústí, který minulé kolo sahal doma proti Dražicím po prvních bodech, ale v závěru rozhodl o výhře hostí Fořt. 

 

Vstup do zápasu a úvodní minuty patřili domácím hráčům, kteří byli lepším týmem a po pěti minutách hry se sám před brankáře Sedloněm objevil Tressl, ale míč trefil pouze do nohou padajícího brankáře. V 11. minutě vyslal krásnou kolmici za obranu Studnička na rozběhnutého Dudka a ten přesnou ranou na zadní tyč poslal Olešník do vedení. Po čtvrt hodině hry zahrávali domácí přímý volný kop. Dudkova střela zaplavala před brankářem Sedloňem, který vyrazil míč jen před sebe, ale Rabiňákovi chyběl krůček, aby mohl míč dorazit do branky.

 

Olešník v dalších minutách polevil a hosté se začali dostávat do hry. Domácí začali chybovat v rozehrávce a jejich laxnost potrestali hosté ve 26. minutě, když po centru z pravé strany nechali na zadní tyči zcela neobsazeného Sokolta, který se přesnou trefou z voleje nemýlil - 1:1. Hostující hrající trenér tak potvrdil, že se mu na Olešník střelecky daří, když se předtím proti stejnému celku prosadil v dresu Želče a Milevska.

 

Inkasovaná branka Olešník znovu probrala a za čtyři minuty si vzali vedení zpět. Rabiňák se vydal do vápna hostí, kde míč posunul na Pomejeho, ten si přendal míč z pravačky na levačku a přesnou trefou k tyči vrátil domácím vedení - 2:1. Ve 39. minutě zahrával rohový kop Červenka. Míč neodvrátil nikdo z hostujících hráčů, procpat ho do sítě se snažil Dudek, ale hosté odolali, krátcí však byli na dorážky Martina Šímy, který nadvakarát dotlačil balon do sítě a stanovil poločasové skóre na 3:1.

Pojistku přidal v závěru Rabiňák

Druhý poločas se domácí zatáhli a přenechali úvodní iniciativu hostům. Ti ovšem v zakončení nikterak vážně neohrozili brankáře Jana Studničku. Olešník se nikam nehnal a vyčkával na své šance. Jenomže sám se o dobře rozjeté akce připravil špatnou finální nebo předfinální fází. Blízko druhé brance byl Šíma, ale z hranice pokutového kopu nepropáli hostující obránce. 

 

Gólu se nakonec domácí hráči ještě dočkali. Červenka rozehrál rychle standardní situaci, když si pohybem o míč řekl Dudek. Ten následně přihrál přes celé malé vápno na volného Rabiňáka a ten ve skluzu přidal čtvrtý domácí gól. Více se už v závěrečných minutách nestalo a tak se Olešníka nadále může vyhřívat na čele Krajské tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Před zápase panovaly obavy, abychom nováčka ze Sezimáku nepodcenili, ale úvodní pasáž zápasu nám vyšla a zaslouženě jsme šli do vedení. Jenomže pak jsme polevili, začali hrát lehkovážně a hosté toho využili, když nás přehrávali a po zásluze vyrovnali. Vyrovnávací trefa nás zase probrala a do konce poločasu jsme dvě góly šli vítězství naproti. Druhý poločas už byl klidnější, hráli jsme ze zajištěné obrany a snažili se přidat pojistku v podobě čtvrté branky. Bohužel jsme se o několik nadějných situací sami připravili. Zápas jsme, však dovedli do vítězného konce a připsali další důležité body. "




Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Pomeje [-] , L. Dudek [-] , M. Rabiňák [-] (82. S. Vařák [-] ) , L. Červenka [-] , M. Tressl [-] , M. Šíma [-] (84. J. Fořter [-] ) , M. Studnička [-] , D. Nygmet [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - J. Peltán [-] , L. Irsa [-] (46. P. Vilímek [-] ) , M. Sokolt [-] (82. J. Žilinčík [-] ) , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] (84. P. Nikl [-] ) , V. Hoffmann [-] , D. Hladík [-] (84. L. Neruda [-] ) , V. Podroužek [-] , V. Brůžek [-] , D. Novotný [-]

ŽK: 72. M. Studnička , 90. D. Nygmet , 90. D. Heller - 7. D. Šmíd , 60. J. Bartáček , 60. Z. Sedloň , 70. F. Plachý , 74. J. Peltán .
Hráči zápasu: M. Pomeje .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šafránek Petr - ŽEMLIČKA Tomáš, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.