0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech pro Čimelice rozhodl v úvodu zápasu Listopad


Branky


0

Nová Včelnice vyšla před domácími diváky podruhé střelecky naprázdno a tentokrát i bodově. O jediný gól zápasu se postaral už v 6. minutě hostující Petr Listopad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Listopad nasměroval hosty ke třem bodům

Ve 4. kole Krajského přeboru zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště nováčka soutěže TJ Nová Včelnice. Čimeličtí bez několika hráčů základní sestavy začali utkání velice dobře. Prvních pět minut prakticky domácí k ničemu nepustili. Po dvou rohových kopech byl v 6. minutě nařízen přímý kop pro čimelické. K míči se postavil Listopad a nevídanou střelou z cca 35 metrů vymetl roh domácí branky
a dostal tak čimelické fotbalisty do vedení. Poté hra upadla do průměru, přesto měli Čimelice navrch a domácí vůbec k ničemu nepustili. Domácí za první půli kopali pouze dva rohové kopy, ale zásadně branku Čimelic neohrozili. Rovněž tak čimeličtí si nevytvořili žádnou vážnější příležitost k navýšení skóre.

Druhý poločas mnoho zábavy nenabídl

Druhý poločas opět začaly Čimelice aktivněji. Prvních patnáct minut druhé půle se hosté usadili na polovině domácích, ale ani z několika rohových kopů nedokázali domácího brankáře ohrozit. V 68. minutě sice opět Listopad vstřelil branku, ale ta nebyla uznána pro ofsajd. V 82. minutě se po rohovém kopu Listopada dostal do šance Viták, ale jeho pokus vykopl jeden z obránců z brankové čáry. Z dalšího rohového kopu Listopada skončil centr na tyči domácí branky. V samotném závěru utkání se po přihrávce Káše dostal do šance Hadáček, ale jeho střela mířila vedle branky. Domácí se sice snažili alespoň o vyrovnání, ale jejich pokusy končily většinou na obraně Čimelic. Utkání tak skončilo vítězstvím SIKA 0:1.

TJ Nová Včelnice - SK SIKO Čimelice :  0 : 1    (0:1)  Listopad

Rozhodčí: Tupý-Jarolím,Klátil
DFA: Bumba
ŽK: 1:1   Tuček-Slavík
Diváci: 220

N.Včelnice: Holický - Průša(77.Berounský),Blažek,Šlapanský (46.Hornát V.),Vokuš( 86.Hornát M.)-Mareš,Dídek,Tuček,Petráš-Nebeský(46.Vaš),Pacholík
                                       Trenér:  Roman Vajda

Čimelice: Slavík - Listopad,Němec,Bednařík,Viták-Zelenka,Káš(90.Bašta),Říha(89.Hadáček)Nosek(75.Gottfried),Hegenbart(90.Nekl)-Suchan(79.Klimeš)
                                  Trenér: Tomáš Smrčina

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu



SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Dnes jsme si ani vyhrát nezasloužili. Dali jsme sice brzy gól, krásný! Potom jsme se ale přizpůsobili hře domácího týmu a nebyl to hezký fotbal."



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , T. Nebeský [-] (46. A. Vaš [-] ) , M. Vokuš [-] (86. M. Hornát [-] ) , L. Šlapanský [-] (46. V. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] (77. P. Berounský [-] )

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , M. Suchan [-] (79. J. Klimeš [-] ) , V. Nosek [-] (75. P. Gottfried [-] ) , V. Hegenbart [-] (90. T. Bašta [-] ) , Š. Říha [-] (89. P. Hadáček [-] ) , M. Káš [-] (90. M. Nekl [-] ) , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , M. Němec [-]

ŽK: 82. D. Tuček - 88. F. Slavík .
Hráči zápasu: P. Listopad , M. Bednařík .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Tupý Petr - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.