Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Protivín zdemoloval Osek osmi brankami. Hattrickem se blýskl Ondřej Prášil


Branky


0

Protivín doma zatím své soupeře nešetří. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili hosté z Oseka, kteří do poločasu inkasovali pět branek. Tři z nich dal domácí Ondřej Prášil. Ve druhém poločase pak pokračoval domácí gólostroj, který se nakonec zastavil na skóre 8:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prášil stihl do poločasu hattrick

Domácí Protivín přivítal na svém hřišti hráče Oseka. Hosté minulé kolo padli na domácím hřišti s Táborskem B, když dostali rozhodující gól dvě minuty před koncem a připsali si druhou porážku za sebou. Domácí hráči zatím hořkost porážky nepoznali, ve dvou venkovních zápasech si pokaždé připsali po bodu a na domácím hřišti jasně porazili nováčka ze Sezimova Ústí 4:0.

 

Ráz utkání určila už 1. minuta zápasu. Jaromír Vorel vhodil dlouhý aut na polovině hřiště, Moravec pak sice nepříliš dobře přihrával, ale hostující obránci si dávali přednost společně s brankáře Hulínkem, kdo vlastně míč odkopne, a tak mezi ně vlétl Ondřej Prášil a poslal domácí do vedení – 1:0.

 

V 9. minutě zahrávali domácí přímý volný kop kousek za hranicí velkého čtverce. K míči se postavil Jaromír Vorel a přesnou trefou kolem zdi nedal šanci zasáhnout brankáři Hulínkovi – 2:0. Domácí hráči byli při chuti a o chvilku později to bylo už o tři branky. Jaromír Vorel vybojoval míč na pravé straně, posunul jej do běhu na Ondřeje Prášila, který se dostal před Hulínka a střelou kolem hostujícího brankáře zvyšoval na 3:0.

 

Protivínu navíc pomáhaly chyby hostující defenzivy, podobně jako při čtvrté brance, kdy špatným zpracování Čapka získal míč Prášil. Přihrál Zbyňku Vorlovi, který ihned poslal kolmicí mezi obránce do úniku svého bratra Jaromíra a ten se v zakončení nemýlil – 4:0.

 

Poločasové skóre a zároveň hattrick v zápase pak zkompletoval Ondřej Prášil. Po přihrávce Rothbauera, chtěl Moravec patou oslovit rozběhnutého Prášila, ale míč jen lehce lízl a přímo do běhu protivínskému špílmachrovi jej nešťastně poslal hostující Carda. Prášil si pak v zakončení počínal zkušeně a svůj nájezd bezpečně proměnil – 5:0.

Protivín přidal po změně stran ještě tři branky

Protivín začal lépe i druhý poločas a mohl po dvou minutách přidat šestou branku. Domácí od rozehrávky drželi míč nepřetržitě na svých kopačkách, až z toho rezultovala přihrávka do strany na Rothbauera, který ještě hledal před odkrytou brankou lépe postaveného Prášila, ale před ním lehce tečoval míč jeden z hostujících obránců na rohový kop. O minutu později se tlačil po centru Moravce do zakončení znovu Prášil, ale jeho hlavička šla těsně vedle.

 

V 50. minutě si narazil na pravé straně Rothbauer s Prášilem. Prvně jmenovaný se pak dostal ze strany až před brankáře Hulínka a podél hostujícího brankáře přidal šestou trefu Protivína.

 

Za jasného stavu se dostávali do šanci hosté, ale nejprve po Cardově akci byl včas z branky domácí brankář Hanus a po hodině hry si cestu mezi tři tyče nenašla ani povedená rána Hosnedla. Na druhé straně pak doslova ukradl Moravec gólovou trefu Vojíkovi, který by nejspíš uklízel míč do odkryté branky. Moravec se však šponoval k hlavičce a míč poslal nad branku. Jenomže co si nedokázali mezi sebou domluvit domácí hráči, to jim doslova darovali hosté. Hned z následné rozehrávky poslal Čapek přihrávku dozadu na Cardu, tomu míč prošel za záda, kde stál Moravec, který se volným krokem vracel po předchozí akci. Udělal kličku Hulínkovi a v poklidu zvýšil na 7:0.

 

V 75. minutě pak přišel čestný úspěch hostí. Hoch zahrával standardní situaci z levé strany a nepokrytý Říský se hlavou nemýlil 7:1. Poslední slovo však měli domácí hráči, kteří dostali 10 minut před koncem další výhodu přímého kopu z hranice velkého vápna. O exekuci se tentokrát postaral Zbyněk Vorel a za přispění tyče poslal míč poosmé za záda brankáře Hulínka. Protivín si tak připsal na domácím hřišti další tři body po kanonádě 8:1!



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Dneska to byl ten den, kdy do čeho kopneme, to spadne do brány. Hned v 1. minutě načal střelecký gólostroj Ondra Prášil, který do přestávky stihl hattrick a bylo to 5:0. Chtěli jsme dál útočit, hrát pro diváky, pro svoji potěchu a přidali jsme další tři góly. Osek si také nějaké šance vytvořil a povedlo se jim dosáhnout alespoň čestného úspěchu, když jsme při standardce nechali trestuhodně volného Říského, který se parádní hlavičkou nemýlil. Pro Osek kruté, ale řekl bych, že jsme byli jednoznačně lepší. Snad jsme si nechali něco i na další kola."

TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Zápas rozhodla už první čtvrt hodinka, po které bylo o výsledku zápasu rozhodnuto. Zápas jsme pak již jen z povinnosti dohrávali. Byli jsme celý zápas jasně horší a jen doufám, že to v příštím zápase bude vypadat zcela odlišně."



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , L. Hála [-] , D. Uhlík [-] , V. Rothbauer [-] - J. Kinkor [-] (56. D. Růžička [-] ) , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] (68. M. Zach [-] ) , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] -

TJ Osek
M. Hulínko [-] - J. Říský [-] , J. Baloušek [-] , M. Brabec [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Novák [-] , J. Benda [-] (5. M. Čapek [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-]

ŽK: 10. J. Baloušek .
Hráči zápasu: J. Vorel , O. Prášil .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kotalík Petr - POLÁK Jiří, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.