2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražice zaskočily Milevsko a doma získaly tři body


Branky


0

Dražice zaskočily další silný tým Krajského přeboru. Po skalpu Jindřichova Hradce si připsaly tři body po vítězství 2:0 nad Milevskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko mělo převahu, ale gól dali domácí

Milevští v úvodu zatlačili domácí na vlastní polovinu, ale gól se jim vstřelit nedařilo. Několikrát pozlobili obranu dlouhým autem do vápna, ale ze závarů nic nevytěžili. Naopak na opačné straně se po centru Bareše dostal k balonu Stuchlík, ale zradilo jej zpracování, když mu balon uskočil až před brankáře Dvořáka a bylo po naději. Největší příležitost k otevření skóre měli hosté ve 26. minutě. Komárek střelou přes zeď orazítkoval břevno Bakovy branky, k odraženému balonu se jako první dostal Barda, ale z malého vápna přestřelil branku o hezkých pár metrů.

 

 

To dražičtí hráči byli při podobné standardce úspěšnější. Ve 36. minutě centroval balon z přímého kopu Veselý, ve vápně se nejvýš vyšrouboval Dan Štecher a hlavičkou přehodil vyběhnutého brankáře – 1:0! Zvýšit vedení mohl úspěšný střelec ve 39. minutě, když postupoval z levé strany z úhlu proti brance. Jeho střelu však jeden z obránců vytěsnil na roh.

Kromka neměl svůj den

   Druhý poločas už herně nevyzněl tak jednoznačně pro hosty jako ten první. Hra se vyrovnala, ale jednogólový náskok dával tušit, že hosté otevřou obranu a budou se snažit o zvrat utkání. Nejblíž k tomu měl v 56. minutě Dvořák, který se prokličkoval až na střed velkého vápna, ale jeho tvrdou střelu Baka reflexivně nohou vykopl mimo tyče.

 

V 61. min. měl podobnou příležitost Jiří Štecher, když mu naservíroval zpětnou přihrávku ve vápně Stuchlík. Kanonýr z jedné vypálil vysoko nad brankovou konstrukci. Ale nebyl sám, kdo spálil tutovku. V 67. min. po přímém kopu Veselého nemířil hlavou přesné Hojdar, podobně se svou příležitostí naložil i Kromka po centru Horky v 76. minutě, když se ocitl za obránci, ale míč si cestu mezi tyče nenašel.

 

 Minutu poté pronikal J.Štecher s balonem na kopačkách velkým vápnem, byl faulován Kosobudem a rozhodčí neváhal písknout penaltu. Míč si na puntík postavil Kromka, ale renomovaný střelec neměl svůj den, střela šla asi metr vedle pravé tyče. Konec zápasu už se odehrával v domácí režii, hosté se do žádné šance nedostávali. Zaměřili se na dlouhé nákopy, se kterými si obrana v čele s hrajícím trenérem Horkou, hravě poradila.

 

 

Zajímavé věci se děly před hostující brankou. V 80. minutě vyslal na zteč pěknou uličkou Veselý J.Štechera. V samostatném náběhu proti Dvořákovi vystřelil Štecher podél gólmana, střela šla těsně vedle. V 84. minutě se musela divákům líbit krásná kombinace po ose J.Štecher – Veselý -  Kromka, kdy posledně jmenovaný sám před brankářem střelu nezvládl a balon skončil mimo tyče. Uklidnění do dražických řad přišlo v 86. minutě, kdy novic v dresu Marousek utekl po levém křídle a předložil balon před branku J.Štecherovi, který dorážkou rozvlnil síť za Dvořákovými zády – 2:0! Samotný závěr včetně dvouminutového nastavení si už domácí pohlídali a mohli se soustředit na oslavný pokřik v šatně.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): " V sobotním deštivém odpoledni jsme na domácím trávníku přivítali dalšího těžkého soupeře. Po Třeboni to tentokrát bylo Milevsko, které dosud nepoznalo hořkost porážky. A od prvních minut dávali hosté najevo, že nás nečeká lehké utkání. Dosáhli jsme na cenné vítězství a posunuli se v tabulce už na třetí příčku. Za týden hrajeme v Oseku a i tam budeme chtít loupit bodíky."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] (87. P. Novotný [-] ) , M. Stuchlík [-] (63. M. Marousek [-] ) , M. Hojdar [-] , M. Veselý [-] , J. Vlašin [-] , D. Štecher [-] (89. D. Smutný [-] ) , J. Kromka [-] , T. Hořejší [-] (90. O. Kos [-] ) , M. Horka [-] , T. Bareš [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] (83. J. Pinc [-] ) , M. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] (63. L. Sedlák [-] ) , T. Vakoč [-] - J. Barda [-] (78. J. Paták [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] , M. Petr [-] - P. Dvořák [-] -

ŽK: 42. T. Hořejší , 73. J. Kromka , 83. J. Štecher , 90. P. Novotný - 18. M. Málek , 43. M. Novotný , 72. L. Sedlák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.