Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Taubera na tři body Hluboké nestačil, osm branek v Dačicích vítěze nemělo


Branky


0

Hluboká celkem třikrát vedla v Dačicích, ale divoká přestřelka nakonec skončila dělbou bodů po remíze 4:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy vedli, ale hosté stihli do poločasu výsledek otočit

Hluboká cestovala v sobotu na hřiště do Dačic. Hosté minulé kolo dokázali otočit zápas s nováčkem z Nové Včelnice a v Dačicích chtěli uspět za tři body. Domácí hráči minulý týden padli na hřišti Rudolfova až ve druhé minutě nastavení, ale na domácím hřišti chtěli potvrdit svou sílu, hlavně proti Hluboké se kterou doma ještě neprohráli.

 

A po šesti minutách se poprové měnilo skóre hry. Smejkal prodloužil míč do strany na rozběhnutého Janáka, ten jej zatáhl do vápna a zpětnou přihrávkou namazal ke střele Jindrovi. Jeho první pokus sice byl zblokován, ale balon se k domácímu hráči znovu odrazil a druhý pokus už skončil za Brašničkovými zády -1:0.

 

Hosté měli míč častěji na svých kopačkách, ale k vážnějšímu ohrožení brankáře Zejdy se nedostali. Až ve 24. minutě využili brejk po domácí standardní situaci. Lovička posunul míč na Antoše, který pádil s míčem přes polovinu hřiště, aby následně předložil balon před odkrytou branku Tauberovi a pro něj nebyl problém srovnat - 1:1.

 

Za dalších pět minutách přihrál Tauber do vápna na Křiváčka, ten se dokázal z otočky dostat ke střele, ale rozvlnil jen boční síť domácí branky. O minutu později už se ale ten samí hráč v zakončení nemýlil. Říha poslal krásnou průnikovou přihrávku středem domácí obrany a Křiváček své sólo zakončil přesnou ranou k tyči - 1:2. Před odchodem do kabin hosté své vedení navýšili o dvě branky. Ve 43. minutě se na levé straně dostal k propadnutému míči Antoš, obloučkem přes domácí obránce jej poslal k volnému Tauberovi a ten střelou na bližší tyč dal na 1:3. 

 

Jenomže poslední slovo v prvním poločase měli nakonec domácí hráči. Jindra přihrál Celému a ten bombou z 25 metrů poslal míč pod břevno - 2:3. Hned poté byl ukončen gólově bohatý první poločas.

Domácí se v závěru dočkali zaslouženého vyrovnání

Druhý poločas začal oboustranně vyrovnaným dojmem. V 59. minutě se do míče opřel Točík a Brašnička svou minelou pomohl domácím k vyrovnání, když mu míč prošel mezi prsty - 3:3. A za další minutu mohly jít Dačice do vedení, když byl u míče dříve Smejkal, než vybíhající Branička. Domácí útočník stačil píchnout míč kolem padajícího brankáře, ale balon skončil na tyči.

 

Pak se o slovo zase přihlásila Hluboká, ale její akce i za přispění domácích obránců, končily mimo tři tyče Zejdovy branky. Na druhé straně měl šanci po centru Jindry skórova Smejkal, ale jeho hlavička šla nad. Po výkopu Brašničky zachytili míč znovu domácí hráči a z pravé strany se do zakončení dostal Janák, ale jeho střela šla těsně vedle. Neproměněné šance mrzeli domácí v 71. minutě. Hájek utekl na levé straně a přetaženým centrem našel na zadní tyči Taubera, který dovršil hattrick - 3:4.

 

Domácí hráči se šance na bodový zisk nevzdali a v 81. minutě znovu srovnali. Do míče se za vápnem opřel Celý a Brašnička se natahoval marně 4:4. V závěrečných minutách měli více ze hry domácí hráči, ale vítězné branky se nedočkali. Zápas tak skončil zaslouženě vysokou remízou 4:4.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Začali jsme aktivně a dali brzký gól. Poté nás Hluboká třikrát potrestala po našich ztrátách míče z rychlých protiútoků. Naději nám dodal gól na 2:3 těsně před poločasem, který krásnou střelou zaznamenal Celý. Druhý poločas jsme byli lepší, vytvořili si několik šancí, bohužel jsme ale využili jen dvě. Jednu branku přidali po krásném centru i hosté a zápas skončil divokou remízou. Ztráta na domácím hřišti, navíc po tolika šancích, mrzí, ale musíme vzít za vděk i remízou, nemuseli jsme mít nic."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Zase se opakovala situace, která nás trápí už několik zápasů. Dostaneme brzy gól a musíme hned od začátku dotahovat. To se nám naštěstí povedlo. Nakonec jsme v Dačicích góly vstřelili čtyři, přesto ale máme jen bod. Myslím si, že bylo na to, aby jsme si odvezli všechny tři."



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] (69. O. Beníček [-] ) , V. Kněžínek [-] , D. Vacuška [-] - T. Jindra [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , M. Janák [-] - Š. Smejkal [-] -

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - O. Němec [-] (88. J. Valenta [-] ) , M. Lovička [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] (69. T. Adam [-] ) - T. Křiváček [-] (57. P. Hájek [-] ) , T. Tauber [-] -

ŽK: 23. J. Čermín .
Hráči zápasu: P. Celý - T. Tauber .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Macko Pavel - PETERKA Marek, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.