0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč stále neinkasovala, ale v Čimelicích se body dělily


Branky


0

V Čimelicích se diváci branek nedočkali. K vidění bylo bojovné střetnutí, plné standardních situací, ale gólových šancí bylo poskrovnu a tak si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas skončil bez branek

Ve třetím kole přivítaly Čimelice dosud neporažené mužstvo Želče. Oba týmy své poslední zápasy dokázaly vyhrát. Želeč si doma poradila bez větších komplikací s Hlubokou. Čimelice zase zvládly i podruhé bodovat na venkovním hřišti a po brance Hegenbarta si odvezly z Katovic všechny body.

 

 

Od počátku utkání byla hra zcela vyrovnaná. V 9. minutě z přímého kopu hostující Brůžek centroval do malého vápna, ale jeho centr Slavík vychytal. Rovněž tak ve 22. minutě, kdy po rohu Želče opět výborně zasáhl domácí brankář Slavík. Ve 32. minutě z přímého kopu Čimelic vystřelil Řezáč a jeho přímá střela, která mířila na branku, skončila v rukou brankáře Blažka, který míč zkrotil na dvakrát ve svých rukavicích. Ve 35. a 37. minutě střely domácích hráčů opět minuly branku Želče.  Ve 39. minutě Čimelice zahrávaly přímý volný kop z hranice vápna, k míči se postavil Nekl, ale jeho střelu brankář vyrazil na rohový kop. Poločas poté skončil 0:0.

Vážnější šance nepřinesl ani druhý poločas

Druhý poločas byl vyrovnaný. Ve 49. minutě hostující Bosnyak střílel na branku Čimelic, ale s jeho střelou si Slavík poradil. V 50. minutě zahrávala Želeč přímý kop, ale  centr Brůžka Slavík chytil. V 52. minutě po rohu Želče hlavičkoval Novotný Radek, ale vedle branky.  Čimelice sice měly příležitosti, ale ani z přímých a rohových kopů se do vážnější situace nedostaly. Obě mužstva zahrávaly mnoho přímých kopů, ale bez úspěchu. Konec utkání byl zcela vyrovnaný, pouze v 85. minutě měly Čimelice po centru Vitáka příležitost, na jeho centr naběhl Řezáč, jeho střela skončila v síti vedle branky. Do konce utkání si ani jedno mužstvo nevytvořilo brankovou příležitost a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 0:0.

 

Autor: Josef Ťupa

 

SK SIKO Čimelice - SK Želeč 0:0
Rozhodčí : Klátil - Tupý, Krauskopf
DS : Vrzal
ŽK : 1:2  Káš: Holub, Šváb
Diváků : 300

Sestava Čimelice : Slavík - Řezáč, Listopad, Bednařík, Viták - Zelenka, Káš, Říha, Nekl (69. Suchan), Nosek (81.Froněk T.) - Hegenbart

Sestava Želeč : Blažek - Kosobud, Kloc (80. Šindelář), Škrábek, Pavličko, Rabiňák (46. Bosnyak) - Holub, Fiala, Šváb (88.Froněk F.) - Brůžek
Trenér : Lukáč Roman



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Byla to zasloužená remíza! Před velkou diváckou návštěvou (280) žádné velké šance nebyli! Nám dnes chyběla finální fáze. Moc jsme si s jejich organizovanou obranou nevěděli rady!"




Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , V. Nosek [-] (81. T. Froněk [-] ) , M. Nekl [-] (69. M. Suchan [-] ) , Š. Říha [-] , M. Káš [-] , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , K. Řezáč [-]

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , I. Kloc [-] (80. M. Šindelář [-] ) , O. Kosobud [-] , J. Rabiňák [-] (46. J. Bosnyak [-] ) - Z. Šváb [-] (88. F. Froněk [-] ) , D. Fiala [-] , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] (78. O. Stránský [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 9. M. Káš - 80. Z. Šváb , 87. J. Holub .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Klátil Michal - TUPÝ Petr, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.