3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 09:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká otočila zápas s Novou Včelnicí a slaví první tři body


Branky


0

Vstup do zápasu sice patřil hostům, ale Hluboká stihla do poločasu vývoj zápasu otočit a ve druhém poločase přidal pojistku Tomáš Antoš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacholík vstřelil první gól Nové Včelnice v kraji, ale domácí stihli výsledek do půle otočit

Na Hluboké se v sobotu hrálo už v 9 hodin ráno. Důvodem byl svatební den domácího forvarda Pavla Hájka. Hosté z Včelnice, tak museli vstávat velmi časně na svůj třetí zápas v Krajském přeboru.

 

Jenomže v úvodních minutách to byli právě hosté, kteří byli aktivnější a po zásluze šli v 6. minutě do vedení. Po chybě v domácí obraně se dostal míč k Pacholíkovi a ten přesnou trefou za hranicí velkého vápna poslal hosty do vedení -. 0:1. V 17. Minutě mohli jít hostující hráči dva na osamoceného Brašničku, ale celou akci zastavil zdvižený praporek. Domácí se dostávali do zápasu pomalu, ale postupně se začali častěji dostávat před hostujícího brankáře Holického. Největší hrozbou pro hostující obranu byli standardní situace a po jedné z nich přišlo vyrovnání. Hluboká dostala výhodu přímého kopu a po secvičeném signálu přesnou ranou srovnal Říha – 1:1.

 

 

Hluboká nadále hrozila centrovanými míči, které často způsobovaly hodně vzruchu v pokutovém území hostí. Minutu před odchodem do šaten se další centr dostal až ke kopačkám Tomáše Adama a ten bombou pod břevno poslal domácí do poločasového vedení 2:1.

Hlubocký Antoš pojistil domácí vedení

Hosté začali druhý poločas znovu zvýšenou aktivitou ve snaze o vyrovnání. Jenomže v 54. minutě se dostal k míči domácí Antoš a přesnou trefou z 20 metrů zvýšil vedení Hluboké na 3:1. V dalších minutách se snažil střelecky prosadit Tauber, ale pokaždé byl jeho pokus zblokován.

 

 

Hráči Nové Včelnice chtěli s výsledkem něco udělat a dostat se do zápasu kontaktní brankou. Bohužel pro ně byl v brance domácích spolehlivý Brašnička, který si se všemi pokusy a centry hostí poradil. A protože ani na druhé straně brankář Holický nedopustil, aby prošel míč za jeho záda, skončil zápas výhrou Hluboké 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Začátek zápasu byl z naší strany velmi špatný a po pár minutách jsme prohrávali, ale zhruba od patnácté minuty už jsme byli lepší a vytvořili jsme si několik šancí a do poločasu jsme výsledek otočili. Druhý poločas jsme začali o hodně lépe než ten první a po několika minutách jsme přidali další gól. Ještě jsme měli pár dalších šancí, ale nepodařilo se nám přidat žádný gól. Soupeř se myslím, do žádné větší šance za druhou půli nedostal a tak jsme, řekl bych, zaslouženě vyhráli."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] (90. J. Hrdý [-] ) , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - M. Lovička [-] (60. J. Valenta [-] ) , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - T. Křiváček [-] (81. L. Povišer [-] ) , T. Adam [-] (78. J. Procházka [-] ) , T. Tauber [-] -

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] (46. T. Nebeský [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] (46. M. Vokuš [-] ) , V. Hornát [-] (63. M. Hornát [-] ) , P. Berounský [-] (46. O. Šlapanský [-] )

ŽK: 60. M. Lovička , 87. K. Jonáš .
Hráči zápasu: Z. Stráský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dunovský Karel - HOCH Karel, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.