L. Dudek 61.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2017 18:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník se doma s Hradcem o body rozdělil


Branky


0

Ve druhém domácím zápase si Olešník připsal remízu s Jindřichovým Hradcem. Optická převaha Hradce k vážnějším šancím nevedla a tak šli po hodině hry do vedení domácí po přímém kopu Dudka. Za osm minut však odpověděl přesnou hlavičkou Kučera a zápas dospěl k remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez větších šancí branky nepřinesl

Olešník v pátek přivítal na svém hřišti dalšího kandidáta na postup do divize Jindřichův Hradec. Hosté minulé kolo překvapili doma, když prohráli s nováčkem z Dražic, který otočil průběh zápasu ve druhé půli dvěmy góly. To domácí hráči vstoupili do sezony vítězně, když si tři body připsali proti Katovicím, které porazili po pěti letech. Trenér Táborský musel udělat změny v sestavě, když chyběl zraněný Vařák a dovolenkář Šahajda. Na lavici tak byli povoláni legionáři Rys, Pícha a do hry musel ve druhé půli naskočit místo zraněného Nýdla asistent Chlumecký.

 

Vstup do zápasu patřil hostujícím hráčům, kteří domácí v úvodních minutách zamkli ve vlastním vápně a to hlavně sérií rohových kopů. Domácí obrana v čele s brankářem Jirkalem, ale všem centrům odolala a Hradecké do vážnější šance nepustila. V 18. minutě to zkoušel z dálky Koutný, ale Jirkal jeho pokus v klidu zalepil. O sedm minut později se z vlastní poloviny vydal na výlet Blažek, před vápnem předal míč Beránkovi, ale jeho přízemní střelu opět brankář Jirkal bez problémů kryl.

 

Domácí vyslali na brankáře Hejníčka střelecké pozdravy až po půl hodině hry, ale s oběma měl plné ruce práce. Nejprve pálil z přímého kopu tvrdě Dudek a Hejníček jeho plavající střelu vyrazil nad břevno. O dvě minuty později se po přihrávce Červenky otevřel prostor ke střele Tresslovi, ale Hejníček míč opět stačil vyškrábnout nad branku. Ve 37. minutě si pak pas Hellera připravil ke střele z otočky Pomeje, ale jeho pokus šel těsně vedle. Bezbrankový stav tak vydržel až do poločasové přestávky.

Na branku Dudka odpověděl hostující Kučera

Druhý poločas začali aktivněji domácí hráči. Ve 48. minutě se dostal k odraženému míči Chlumecký, ale jeho křižná střela šla metr vedle levé tyče. Olešník držel míč více na svých kopačkách a po hodině hry dostal po ruce Šmída výhodu přímého kopu z hranice velkého vápna. Ten zahrál Dudek přesnou střelou na zadní tyč a domácí šli do vedení - 1:0. Forvard Olešníka se evidentně úvodní brankou namlsal a po dvou minutách se efektně položil nůžkami do centru Studničky. Míč však skončil mimo tři tyče.

 

Poté se hra přesunula před domácí branku. Nejprve dostali hosté výhodu přímého kopu z podobné pozice jako domácí, ale Volfel trefil jen dobře postavenou zeď, od které putoval míč na rohový kop. Následný rohový kop rozehráli Hradečtí nakrátko, na centr Šenkýře si pak naběhl zcela volný Kučera a razantní hlavičkou pod břevno vyrovnal - 1:1.

 

Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou, ale šance nepřicházely. Až šest minut před koncem se uvolnil na levé straně výborně hrající Šíma, odcentroval do vápna hostí, kde si míč přebral Dudek, ale z hranice penalty pálil v záklonu a míč skončil nad. Více se v závěru zápasu nestalo a tak si oba týmy body rozdělily po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Čekal nás další těžký protivník, ale už s Katovicemi jsme se přesvědčili, že se dá bodovat s každým a opět jsme přistoupili k zápasu zodpovědně. Hradec měl míč více na noze a opticky nás přehrával, ale gólovou šanci si podle mě nevytvořil za celý zápas, podobně jako na jaře. Škoda, že jsme neuhlídali Kučeru při rozehraném rohu na krátko. Na druhou stranu je remíza asi pro oba týmy spravedlivá."




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Pomeje [-] , L. Dudek [-] , M. Nýdl [-] (46. R. Chlumecký [-] ) , M. Rabiňák [-] , L. Červenka [-] , M. Tressl [-] (86. Z. Rys [-] ) , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , D. Nygmet [-] , D. Heller [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (26. J. Víteček [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Šmíd [-] (77. M. Mareš [-] ) , R. Koutný [-]

ŽK: 18. M. Nýdl , 31. D. Nygmet - 31. V. Kučera , 74. T. Šmíd .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - HERZOG Radek, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.