0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice nenavázaly na tři body z Hradce. Všechny body si odvezla Třeboň


Branky


0

Hráči Dražic minulé kolo přepvapili celý Jihočeský kraj, když obrali o všechny Jindřichův Hradec. Další souboj z mužstvem z Jindřichohradecka však pro ně neměl šťastný konec. Jediným střelcem zápasu se stal třeboňský Divoký a tak body brali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký využil zaváhání obrany

První šanci ke změně skóre měl až v 15. min. Horka, kterému sklepl centrovaný balon Hojdar, ale Horkova střela se mezi tyče nevešla. Pak se dlouho hrálo pouze od vápna k vápnu. Až ve 25. min. centroval z přímého kopu před hostující branku Valášek, míč ze zadní pozice vrátil před branku Stuchlík, ale hlavička Horky šla jen do hrudi brankáře Skály, od které se balon odrazil přímo na kopačku Stuchlíka, který sice pohotově vystřelil, ale brankář stačil vyrazit na brankové čáře a bylo po gólovce.

 

Rozhodující moment zápasu se zrodil ve 28.min. Při jednom z útoků hostujícího celku tečoval nahrávku třeboňských Dan Štecher tak nešťastně, že vybídl k samostatnému náběhu na Baku Divokého. Hostující útočník prostřelil vyběhnutého Baku a poslal hosty do vedení. Do konce první půle stojí za zmínku už jen dle domácích ošklivý zákrok obránce Třeboně na Štechera. V souboji ve výskoku byl dle Dražických hráč zasažen loktem pod oko a zápas pro něj skončil. Byl odvezen do nemocnice s tržnou ranou, kterou mu museli sešít čtyřmi stehy. Rozhodčí "hříšníka" Cahynu postihl napomenutím žlutou kartou. Samotný hráč ale odmítá, že by soupeře svým loktem zasáhl.

Dražice gólovou akci nevymyslely

Druhá půle nepřinesla žádnou změnu v obrazu hry. Dražice se snažily dlouhými nákopy překonat dobrou hostující obranu, Kromka dělal co mohl, ale k žádné brankové příležitosti to nevedlo. Třeboňští se soustředili na pozorné bránění a měli i několik příležitostí z rychlých brejků. V 60. min. hasil šanci Holzepla na poslední chvíli Fořt. Střelu Kodrase zneškodnil Baka.

 

Domácímu brankáři tleskali diváci i v 83. min., když robinzonádou likvidoval přímý kop Hamiho, který tečoval jeden z hráčů ve zdi.. Srovnat skóre se nepodařilo ani Kromkovi, který dostal přihrávku od Novotného do prostoru pokutového kopu. Dražický střelec se uvolnil, ale střelu mu na poslední chvíli zablokoval jeden z obránců.. Když i střela Fořta z patnácti metrů těsně minula pravou šibenici Skálovy branky v samém závěru zápasu, bylo jasné, že domácí nedosáhnou ani na bod.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "V prvním utkání jsme na našem trávníku přivítali Třeboň. Tedy další z kandidátů na přední příčky. Alespoň takové byly prognózy před začátkem soutěže. Kdo navštívil toto utkání však musel být výkonem Třeboně zklamán. Nepředvedli nic fotbalového. A protože ani z naší strany se nejednalo o podařený zápas, hrál se fotbal sotva průměrné úrovně bez brankových příležitostí. Víc se bojovalo a jiskřilo, čemuž svým výkonem hodně napomohl rozhodčí Macko. Víc než samotná ztráta bodů nás však mrzí ztráta dvou hráčů. Pro zranění nedohráli bratři Štecherové, kteří jsou základními pilíři sestavy a na příští zápas na Sokole v Sezimově Ústí budou mít trenéři problémy se složením mužstva."

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "V prvním poločase byly gólové šance na obou stranách. Dražice měli první gólovou šanci, ale Jakub Skála nás podržel. Vzápětí z našeho protiútoku dražický obránce tečoval odražený míč přímo do běhu našemu střeďákovi Jirkovi Divokému, který běžel sám na brankáře a nekompromisně levačkou prostřelil brankáře. Po vstřelené brance jsme vedli 0:1, tak skončil první poločas. V druhém poločase jsme měli gólovou šanci, ale Jirka Divoký nevyužil gólovou šanci na svůj druhý gól. Zápas byl o jedné brance. Z naší strany byl zápas bojovný, disciplinovaný a zaslouženě jsme vyhráli a vezeme si 3 body."



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Stuchlík [-] (77. D. Smutný [-] ) , R. Valášek [-] , D. Štecher [-] (46. M. Kouřil [-] ) , J. Štecher [-] (40. R. Fořt [-] ) , P. Novotný [-] (82. O. Kos [-] ) , J. Kromka [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-] , M. Hojdar [-] , T. Bareš [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Pučejdl [-] , M. Pancíř [-] , M. Cimerhanzl [-] , D. Kodras [-] (82. L. Nekvinda [-] ) , M. Hami [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] (90. T. Tůma [-] ) , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] (88. M. Bednář [-] ) , O. Cahyna [-]

ŽK: 41. D. Štecher , 70. R. Valášek , 76. J. Kromka - 30. M. Pancíř , 39. O. Cahyna , 90. J. Skála , 90. M. Bednář .
Hráči zápasu: O. Cahyna , J. Divoký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - JAROLÍM Jiří, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.