0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hegenbartova branka rozhodla o vítězství Čimelic


Branky


0

Katovice jsou i po druhém zápase nové sezony bez bodu a dokonce bez vstřelené branky. Po prohře v Olešníku museli svěřenci trenéra Malého skousnout další porážku, tentokrát na domácím hřišti od Čimelic. Jedinou branku zápasu vstřelil už v prvním poločase Hegenbart. Závěrečných deset minut dohrávali domácí o deseti, když se prošel po jednom z hostujících hráčů domácí Blatský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení vystřelil Čimelicím Hegenbart

Ve 2.kole KP nastoupilo mužstvo Čimelic v Katovicích proti domácímu mužstvu.Zde na hřišti v Katovicíh se čimelickým moc nedaří.Naposledy zde bodovali ještě v 1.A třídě v roce 2010.

 

A tak od začátku začali čimeličtí aktivně.Ve 3.minutě po rohovém kopu hlavičkoval Bednařík,ale jeho pokus brankář Švehla chytil.Hosté měli více ze hry a domácí prakticky k
ničemu nepouštěli. Ve 20. minutě sice z ojedinělého útoku domácí vstřelili branku, ale ta nebyla uznána pro ofsajd. Ve 26. minutě na druhé straně se po přihrávce Nekla dostal k míči Hegenbart a nedal domácímu brankáři šanci a vstřelil první branku utkání - 0:1.

 

Domácí byli zcela viditelně zaskočeni a to se projevovalo i na jejich hře. Velice těžce se dostávali dopředu a pokud se jim to povedlo, obrana Čimelic pracovala dobře a Slavík vše jistil.Ve 42. minutě se v dobré pozici ocitl opět Hegenbart, ale jeho pokus hlavou domácí brankář chytil. Poločas tak skončil lépe pro Čimelice.

Úvodní tlak domácích k vyrovnání nevedl, v závěru se nechal zbytečně vyloučit domácí Blatský

Druhý poločas začal mohutným náporem domácích. Čimelické mužstvo bylo před svým pokutovým územím uzavřeno, ale kromě několika rohových kopů se domácí do šance ke vstřelení branky prakticky nedostali. V 55. minutě naopak na druhé straně po přímém kopu Nekla krásně nůžkami vystřelil Řezáč a domácí brankář Švehla jen s námahou vyrazil prudkou střelu mimo branku.

 

Snaha domácích pomalu uhasínala a tak se hra opět vyrovnala. Čimelice měli opět více ze hry. Domácí se snažili dostat kupředu pomocí dlouhých nákopů, ale to k ničemu nevedlo. V 73. minutě se do šance dostal Pávec, ale i jeho střelu domácí brankář vyrazil. V 76. minutě  si Švehla poradil i se střelou Říhy. V 80. minutě pak byl vyloučen domácí Blatský, který po odpískaném faulu na Zelenku na tohoto hráče dupl a zcela po zásluze musel ze hřiště odejít. Posledních 10 minut pak už Čimelice svůj  těsný náskok uhlídali a zaslouženě vyhráli 0:1.

Předvedenou hrou si hosté výhru zcela zasloužili a tím více překvapil Nosek, který za celý zápas nesčetně krát hlavičkoval a vždy s úspěchem, což u něho nebývalo zvykem.
Pochvalu si ale zaslouží celý tým. V dalším kole přivítají Čimelice na svém hřišti zatím neporaženou Želeč.

 

SK Otava Katovice - SK SIKO Čimelice : 0 : 1  (0:1)  Hegenbart

Rozhodčí: Kaštánek - Tupý,Kroutl
DFA: Eibl
ŽK: 2:1  Váchal,Hajdušek-Zelenka
ČK: 1:0  Blatský
Diváci: 250

Katovice: Švehla - Hromíř(46.Zoubek),Blatský,Schánělec,Váchal,Hajdušek-Miklas,Kagui,Cibulka-Požárek,Uher
                                   Trenér: Roman Malý

Čimelice: Slavík - Řezáč,Listopad,Bednařík,Viták-Říha(90.Froněk),Nekl,Pávec(84.Klimeš),Zelenka,Nosek(88.Gottfried)-Hegenbart(90.Němec)
                                  Trenér: Tomáš Smrčina

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): "Pokračovalo naše útočné trápení ze zápasu v Olešníku. V přípravě se nám dařilo kombinovat po zemi, hledat průnikové přihrávky a hrát v rychlosti kolmo dopředu. To se nám teď bohužel vůbec nedaří, hrajeme staticky a až často se pak kvůli tomu uchylujeme k nakopávaným míčům. Věřím, že stačí dvě povedené akce zakončené gólem a zase se nám začne dopředu dařit. Samotný zápas byl vyhecovaný, jak to už s Čimelicemi vždy bývá. Vyústila z toho i červená pro Libora Blatského, což znamená, že do Hradce pojedeme v 11 zdravých lidech. Gól jsme dostali po ztrátě balonu a rychlém protiútoku. Trochu ukřivdění jsme se cítili po neuznaném gólu za stavu 0:0, kdy ofsajdová pozice byla opravdu hraniční. Ale na to se nemá cenu vymlouvat, my jsme měli tak dvě střely na branku za celý zápas, a to je prostě málo. Musíme zabrat."

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Tentokrát jsme v Katovicích odehráli kvalitní utkaní. Měli jsme v hlavách, že se nám tam dlouhodobě nedaří, ale zvládli jsme to výborně. Po vyrovnaném úvodu jsme první gól dali my a od té doby jsme byli lepším týmem. V druhé půli jsme dobře bránili. Katovice jsme do šancí nepouštěli a hrozili z brejků. Pro nás cenná výhra."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - J. Schánělec [-] , L. Blatský [-] , J. Váchal [-] , T. Hajdušek [-] , M. Hromíř [-] (46. D. Zoubek [-] ) - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Miklas [-] - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] (90. T. Froněk [-] ) , V. Nosek [-] (88. P. Gottfried [-] ) , P. Pávec [-] (84. J. Klimeš [-] ) , Š. Říha [-] (90. M. Němec [-] ) , T. Zelenka [-] , M. Nekl [-] , J. Viták [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , K. Řezáč [-]

ŽK: 41. J. Váchal , 42. T. Hajdušek - 23. T. Zelenka . ČK: 80. L. Blatský .
Hráči zápasu: T. Švehla - V. Hegenbart , P. Listopad .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kaštánek Libor - TUPÝ Petr, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.