2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2017 17:30

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Želeč potvrdila body z Rudolfova a doma porazila Hlubokou


Branky


0

Domácí hráči si připsali plný bodový zisk i ve druhém zápase nové sezony. Po brankách Novotného a střídajícího Bosnyaka se mohli svěřenci trenéra Lukáče radoval z vítězství 2:0. Hluboká dohrávala zbylou půlhodinu bez vyloučeného Nitrianského, který uviděl červenou kartu poté, co hodil míč po hlavním rozhodčím Hanesovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč byla lepším týmem, ale z řady šancí se ujala jen jedna

V páteční předehrávce přivítala Želeč na svém hřišti tým Hluboké. Domácí vstoupili do sezony vysokou výhrou na hřišti Rudolfova v poměru 4:0 a tyto body chtěli potvrdit i v domácí premiéře. Hosté minulé kolo doma remizovali 1:1 s Čimelicemi a na nějaký ten bodík pomýšleli i na hřišti Želče, takže se dal očekávat zajímavý zápas.

 

Lépe vstoupili do zápasu domácí hráči, kteří po necelé čtvrthodině hry šli do vedení. Rabiňák vyslal do úniku na levé straně Fialu, který předložil míč před branku volnému Novotnému a ten neměl problém dopravit míč do odkryté branky – 1:0. Hráči Želče byli při chuti a o chvilku později dostal dostatek prostoru ke střele Kukučka, ale jeho střela šla nad branku.

 

Domácí hráči měli nadále herní i územní převahu a ve 25. minutě otestoval skákavou střelou Brůžek pozornost brankáře Brašničky, který míč dokázal ukrýt ve svých rukavicích. Hluboká se těžko dostávala do zakončení a první střelu směrem na branku domácího Blažka vyslal až téměř po půl hodině hry Antoš, ale jeho rána šla vysoko nad.

 

Ve 30. minutě dostali domácí hráči výhodu přímého volného kopu, který zahrával Rabiňák, ale Brašnička byl včas u bližší tyče a míč směřující pod břevno nadvakrát chytil. O minutu později předvedli domácí hráči pohlednou akci, když Rabiňákův aut sklepl z jedničky Brůžek k nohám rozběhnutého Fialy. Jeho střelu z hranice vápna ale Brašnička kryl.

 

Želeč byla jasně lepším týmem a po průniku Fialy se řítil sám na Brašničku z levé strany Rabiňák. Bohužel pro domácí zamířila jeho střela těsně vedle vzdálenější tyče. Další šance domácích přišla po dlouhém autu Škrábka, ale hlavička Pavlička šla těsně vedle. Ve 37. minutě zahrával další přímý volný kop Brůžek. Hostující zeď míč zblokovala jen k nohám Rabiňáka, který zakončoval razantně na zadní tyče, kde ho skvělým zákrokem vychytal Brašnička. Balon se však odrazil před odkrytou branku, kde byl domácí Novotný, ale tomu stačil včas překazit zakončení hostující Antoš.

 

Hluboká byla směrem dopředu prakticky bezzubá a tak mohla být za poločasové skóre 1:0 pro Želeč ráda.

Nitrianský oslabil Hlubokou, Bosnyak pečetil domácí vítězství

Druhý poločas začal oboustranně vyrovnanou partií. Hosté byli po hodině hry dokonce blízko vyrovnání. Přetažený míč vrátil hlavou před branku Křiváček, další hlavičkou jej posunul Tauber na zadní tyč, kde byl úplně volný Rubick, ale jeho zakončení rybičkou dokázal Blažek reflexivně vyrazit.

 

Bohužel pro hosty se za minutu nechal zbytečně vyloučit Nitrianský. Ten si nejprve chtěl vymodlit faul u rozhodčího Hanese, který zřejmě správně nakonec otočil kop proti Hlubockým. To nesl nelibě Nitrianský, který nejprve uviděl za řeči žlutou kartu a za následné hození míče do stehen hlavního sudího červenou kartu.

 

Do dobré příležitosti se dostal v 66. minutě domácí Fiala, ale místo zakončení ještě nepřesně přihrával. K zakončení se pak přeci jen dostal Bosnyak, ale mířil přesně do středu branky, kde stál připravený Brašnička.

 

V 74. minutě pak přišel druhý gól domácích, když Antoš prohrál souboj s Bosnyakem, který šel sám na Brašničku a přesnou střelou zvýšil domácí vedení na 2:0. Želeč pak zbytek zápasu kontrolovala hru a zcela po zásluze si připsala tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "První poločas jsme hráli špatně, nedokázali jsme si přihrát a nepodrželi jsme míč, ale nakonec naštěstí pro nás dopadl jen 1:0 pro domácí. Druhý poločas už byl od nás o něco lepší, měli jsme i nějaké šance, ale gól se nám vstřelit nepodařilo a naopak soupeř jěště jeden přidal. Celkově to od nás byl špatný výkon a Želeč byla lepší."



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - J. Rabiňák [-] (75. I. Kloc [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , O. Kosobud [-] - D. Fiala [-] (75. O. Stránský [-] ) , T. Kukučka [-] (90. M. Šindelář [-] ) , J. Holub [-] , Z. Šváb [-] - M. Brůžek [-] (62. J. Bosnyak [-] ) , R. Novotný [-] (86. F. Froněk [-] ) -

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , T. Antoš [-] , J. Čermín [-] (46. L. Adam [-] ) - J. Rubick [-] (75. T. Adam [-] ) , M. Lovička [-] , I. Nitrianský [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (46. T. Křiváček [-] ) -

ŽK: 47. Z. Šváb - 40. Z. Stráský . ČK: 60. I. Nitrianský .
Hráči zápasu: D. Pavličko , D. Fiala .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hanes Tomáš - VICAN Miroslav, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.