M. Petr 16.
M. Petr 63.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko vstoupilo do soutěže vítězně zásluhou Petra


Branky


16. M. Petr , 63. M. Petr - 87. Š. Smejkal
0

Vzduchotechnici si připsali v 1. kole tři body po výhře 2:1 nad Dačicemi. O obě branky domácích se postarala posila do zadních řad Martin Petr, který přešel do Milevska ze Želče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převahu domácích zužitkoval jen Petr

V neděli zavítal na stadion do Milevska tým Dačic. Domácí hráči chtějí v letošním roce pomýšlet na lepší umístění, než na loňské 9. místo. To samé se dá ovšem říci o hostech, kteří loni obsadili 14. místo s nejhorší obranou, když inkasovali celkem 91 branek!

 

Od úvodních minut se hrálo podle domácích notiček a hosté se museli bránit. Už v 1. minutě se dostal k zakončení za velkým vápnem Koutník, ale pálil nad branku. V 7. minutě zahrával standardní situaci a jeho padající list nakonec s obtížemi vytahoval brankář Zejda nad břevno.

 

Domácí hráči měli nadále převahu a na začátku 16. minuty se po rohu Komárka prosadil na přední tyči hlavou Petr – 1:0. V polovině prvního dějství se začali směrem dopředu osmělovat i hosté, ale žádné větší nebezpečí z toho pro domácího brankáře Šmítmajera nebylo. Dost o tom vypovídá i fakt, že Dačice nevyslaly za první poločas jedinou přímou střelu na branku.

 

V závěrečné desetiminutovce znovu domácí přidali na aktivitě. Přímý volný kop Koutníka z dobré pozice, však šel vysoko nad a Kosobudovu hlavičku po rohovém kopu lapil brankář Zejda. 

Petr se postaral i o druhou domácí trefu

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Po chvilce pálil za hranicí velkého čtverce domácí Barda, ale Zejda byl připraven. Domácí hrozili ze standardních situací, ale bez gólové tečky. Po hodině hry si první zákrok připsal domácí brankář Šmítmajer, který kryl střelu Janáka.

 

Na druhé straně si v 63. minutě naběhl na centr Komárka Koutník, jeho hlavička skončila na tyči. K dorážce se jako první dostal domácí Petr a do odkryté branky zvýšil vedení Milevska na 2:0.

 

 

Domácí hráči měli nadále více ze hry a hosté se pokoušeli o kontaktní branku z brejkových situací. Jedna se nakonec ujala, když se trefila posila z Jindřichova Hradce Smejkal, ale jeho branka tři minuty před koncem, už hostující porážku neodvrátila. Milevsko tak vstoupilo do soutěže vítězstvím 2:1.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Do Milevska jsme odjeli s cílem bodovat, ale domácí nás celý zápas přehrávali a zaslouženě vyhráli. Mimo dvou gólů měli ještě několik tutových šancí a zvonily za mnou i tyče. My se dostávali k ohrožení branky jen sporadicky, ale v závěru jsme mohli dokonce vyrovnat. Remíza by ale nebyla spravedlivá."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - P. Novotný [-] , M. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] (70. L. Sedlák [-] ) , T. Vakoč [-] - J. Barda [-] , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] , M. Petr [-] - P. Dvořák [-] (81. J. Paták [-] ) -

FK Dačice
V. Zejda [-] - Š. Smejkal [-] , M. Šimánek [-] (81. R. Máša [-] ) , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] , P. Celý [-] , M. Janák [-] , T. Jindra [-] , D. Točík [-] , V. Kněžínek [-] , D. Vacuška [-]

ŽK: 61. J. Komárek , 85. T. Vakoč - 59. J. Nosek .
Hráči zápasu: M. Petr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Polák Jiří - KOTALÍK Petr, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.