2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divoký vstup nováčka z Nové Včelnice. Prohra v Oseku a celkem tři červené karty!


Branky


59. J. Brož , 71. J. Benda
0

Osek potvrdil na úvod soutěže, že body se z jeho hřiště opět jen tak vozit nebudou. S prázdnou odjel nováček z Nové Včelnice. Ten navíc dohrával zápas v devíti, když nejprve za dvě žluté karty po protestech zamířil pod sprchy Pacholík a o chvilku později se po vzájemné potyčce poroučeli ze hřiště domácí Hosnedl a hostující Jaroš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez šancí branky nepřinesl

V sobotu vstoupil do soutěže nováček z Nové Včelnice, který cestoval na hřiště Oseka. Úvodní pětiminutovka patřila domácím hráčům, kteří svého soupeře zamkli na jejich polovině. Gólová šance se však neurodila. První střelecký pokus měli na svědomí hosté, když razantní střelu Pacholíka vyrazil domácí brankář Hulínko. Jinak měli nadále více ze hry domácí hráči. Po úniku Hosnedla namazal hostující Šlapanský špatnou rozehrávkou do dobré pozice Bendovi, ale jeho střelu zablokoval jeden z obránců na roh. Osek si vytvářel závary před hostující brankou po standardních situacích, ale žádná z nich se nedala nazvat gólovou.

 

Ve 28. minutě opět zahrozil hostující Pacholík, který se na pravé straně uvolnil přes dva bránící hráče, ale jeho přízemní střelu dokázal brankář Hulínko vyrazit na aut. Zbytek poločasu se pak odehrával spíše ve středovém kruhu a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Domácí rozhodli po standardních situací. Závěr okořenily tři červené karty!

Ani úvod druhého poločasu nepřinesl nikterak strhující fotbal. Hra se přelévala od jednoho vápna k druhému, ale vyložené šance nepřicházely. Gól tak přišel z čista jasna po necelé hodině hry. Tradiční zbraň Oseka na domácí půdě opět slavila úspěch, když dlouhý aut propadl malým vápnem k nohám Brože a ten doklepl míč do sítě – 1:0.

 

Včelnice mohla odpovědět za dvě minuty. Nebeský přihrál na hranici vápna Pacholíkovi, jeho střelu zblokovali domácí obránci přímo k nohám Petráše, kterému se obětavě vrhnul pod nohy brankář Hulínko a uchránil domácím jednobrankové vedení. V 71. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu za hranicí velkého vápna. K míči se postavil Benda a přesnou ranou přes zeď zvýšil na 2:0.

 

V závěru zápasu se pak místo náporu hostí konal karetní mariáš. Nejprve šel předčasně pod sprchy hostující Pacholík, který uviděl za řeči druhou žlutou kartu. O tři minuty později se jiskřilo na hřišti ještě více. Už před standardní situací domácích si řada hráčů vyznávala lásku až do nebes. Nejprve Hosnedl oplácel pošťuchování Marešovi, kterého poslal k zemi. Jako Zorro mstitel přispěchal stoper Včelnice Jaroš a poslal k zemi o dvě hlavy menšího Hosnedla. Rozhodčí Mach vyřešil celou situaci spravedlivě na obě strany a Hosnedla s Jarošem poslal rovnou pod sprchy. Zápas se tak dohrával bez tří vyloučených hráčů. Zbylé minuty se dohrávaly stejně jako většina zápasu bez větších šancí a tři body tak zůstaly v Oseku.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Do prvního mistrovského utkání jsme nastoupili s jasným cílem a to připsat si první soutěžní výhru. Utkání bylo hodně nervózní, o čemž svědčí i tři udělené červené karty, ale tři body zůstaly v Oseku a to je pro nás to nejdůležitější. Pokud chceme celý další ročník odehrát v klidném středu tabulky, tak nesmíme ztrácet body doma. Nastoupili za nás tři nové tváře a u všech byla vidět velká snaha. Budou pro nás do budoucna velkým příslibem."

TJ Nová Včelnice
Marek Petráš (hráč): "Na začátek soutěže nás čekal těžký zápas v Oseku. Do zápasu lépe vstoupili domácí, když nás zavřeli na vlastní polovině, ale po chvilce hry jsme se začali dostávat do zápasu i my a vytvořili si dvě nebezpečné akce, které zakončoval Pacholík. Druhá půle začala stejně jako konec první, hrálo se především mezi vápny, domácí nejvíce hrozili ze standardních situací, což se potvrdilo, když dlouhý aut propadl za záda našich bránících hráčů a domácí Brož nedal Holickemu šanci. Bohužel místo toho, abychom gól vstřelili my, inkasovali jsme podruhé po zbytečném faulu z následného přímého kopu. Poté už se zápas spíše dohrával. Co nás hodně mrzí, byl výkon rozhodčího, který už od začátku šel proti nám a třešničku tomu dodal vyloučením Pacholika. My musíme na zápas co nejrychleji zapomenout a pokusit se naplno bodovat v dalším těžkým zápase doma proti Rudolfovu. Ještě bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří nás v hojném počtu přijeli do Oseku podpořit."



Sestavy


TJ Osek
M. Hulínko [-] - I. Hanák [-] (71. J. Hájek [-] ) , J. Baloušek [-] , M. Brabec [-] (61. D. Spišský [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Benda [-] (90. Š. Šůs [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] (87. J. Sýkora [-] ) , M. Carda [-] (84. J. Říský [-] ) , M. Krejčí [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - J. Průša [-] (76. O. Šlapanský [-] ) , D. Jaroš [-] , D. Tuček [-] (46. T. Nebeský [-] ) , M. Vokuš [-] (46. T. Mareš [-] ) , L. Šlapanský [-] (37. M. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , P. Berounský [-] (71. V. Hornát [-] )

ŽK: 74. M. Carda - 44. O. Blažek , 51. Z. Didek , 53. S. Pacholík , 70. D. Jaroš , 81. V. Hornát . ČK: 83. S. Hosnedl - 78. S. Pacholík , 83. D. Jaroš .
Hráči zápasu: M. Hulínko , J. Benda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mach Jan - KORANDA Tomáš, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.