2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec porazil silnou Jíkev a podzim zakončil bez ztráty bodu


Branky


0

Městec Králové nastoupil do zápasu proti Jíkvi s tím, že všichni hráči nechájí na hřišti pro tříbodový zisk úplně vše. Městec totiž sice suerénně vede tabulku, ale výhrou by dosáhl na další úspěch - zakončil by podzim s maximálním možným počtem bodů. To se po výsledku 2:0 povedlo, a hráči se tak mohou radovat z dobrého počinu i nevšedního zážitku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev překvapila vyrovnaným výkonem

Městec Králové nastoupil ve šlágru kola proti silné Jíkvi jakožto tým, který dosud za podzim neztratil jediný bod. Zkraje zápasu se však zdálo, že v tomto zápase by již mohla být tato vítězná šňůra utnuta, jelikož Jíkev působila jako dosud nejvyrovnanější protivník lídra soutěže.

Tým disponující velkým počtem hráčů z Prahy, kteří si prošli tamějšími známými kluby, dokázal držet míč a účelně kombinovat, čímž nutili domácí k běhavému výkonu, který byl i na fyzicky zdatné jedince přílišný. Jíkevští byli také pohyblivějšími a dokázali se dostávat do šancí, které však Hampl, zatím poslední hráč kola, dokázal pochytat.

Uklidnění pro Městec přinesla branka Zdeňka Hradečného, který si posunul míč na kraj velkého vápna a následně jej zakroutil přímo k tyči Caudrovy brány. Zbytek poločasu se sice dohrál za mírné převahy Jíkve, Hampl však čisté konto udržel.

Kubelka uzavřel skóre

O poločasové přestávce se ani jeden z trenérů nerozhodl pro střídání. Městecký kouč Milan Švábnský dal svým svěřencům jasný pokyn - uklidnit se a zbytečně se nenaběhat. To se domácím fotbalistům po změně stran opravdu dařilo. Sami se také dostali více do kombinace a obraz hry přinejmenším srovnali.

Navíc dokázali po hodně hry odskočit na rozdíl dvou branek poté, co Táborský posunul míč na hranici šestnáctky Kubelkovi, který nekompromisně zakončil. Ke konci utkání již byla zjevná dominance Městeckých, kterým pomohlo právě ono uklidnění se během poločasové přestávky.

V posledních minutách působili plnější energie než jíkevští, kteří přestali stíhat. Sice ještě dokázali zakombinovat, ale jejich akce končily ještě před městeckou šestnáctkou. I přes porážku se Jíkev za svůj výkon rozhodně nemusí stydět - ze všech 12 týmů, které na podzim s Městcem prohrály, se držela nejstatečněji.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Dokončili jsme podzim aniž bychom ztratili jediný bod, což je pro nás všechny velký úspěch i zážitek. Naši sérii se pokusíme co nejvíce protáhnout na jaře. Pomyslný poslední korálek na naší vítězné šňůře byl tím nejtěžším - Jíkev byla rozhodně nejlepším mužstvem, s jakým jsme se tento rok střetli. Jejich kluci byli techničtí, pohybliví a hodně na míči. Speciálně mě zaujali Tomášek a Urban. Z našich opět vyzdvihnu Černovského, Velenského a Zdeňka Hradečného.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] (88. P. Novotný [-] ) , J. Blažek [-] - R. Kafka [-] , Z. Hradečný [-] , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] - M. Velenský [-] (90. P. Kopecký [-] ) , L. Kubelka [-] (88. O. Janouch [-] ) -

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Preissler [-] (60. L. Carboch [-] ) , I. Vester [-] , J. Tomášek [-] , S. Haluška [-] , V. Tomišč [-] , T. Debnár [-] , D. Kyprych [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-]

ŽK: 40. O. Černovský - 76. J. Mamurov , 79. J. Tomášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nehasil Karel - BYDLÁK David, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.