0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kadeřávek rozhodl o výhře přerovského Sokola nad Kovanicemi


Branky


0

V souboji mužstev ohrožených sestupem Kovanice nestačily na Přerov, za nějž vstřelil jedinou branku zápasu výstavní ranou obránce Kadeřávek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanice neproměnily ani největší šance

Před utkáním měly Kovanice i Přerov po pouhých deseti bodech, a tak se nacházely ve velkém ohrožení sestupem. Proto brali oba trnéři i všichni hráči, funkcionáří a fanoušci toto střetnutí jako jeden z pověstných "zápasů o šest bodů."

Důležitost zápasu byla znát, hráči běhali a bojovali naplno, zároveň však často z nervozity kazili i ty nejjednodušší přihrávky. Na straně domácích se pod tím podepsal i fakt, že sotva složili jedenáctku a to i za pomoci fotbalistů, kteří obvykle nejsou ani na lavičce a spíše již pověsili kopačky na hřebík.

V poločase plném soubojů se nakonec jako první prosadil po půlhodině hry hostující obránce Jakub Kadeřávek, který poslal střelou z voleje odražený míč krásně k tyči. Druhá branka již nepadla, ačkoli jí byly především Kovanice hodně blízko - nedaly penaltu a později i trefily břevno.

Druhou branku diváci neviděli

O poločasové přestávce se nestřídalo, až po osmi minutách od změny stran nahradil na straně hostí Jana Kolenského Libor Palas. Domácí trenér Lukáš Kout využil možnosti střídání až později, když v polovině druhého dějství nahradil kapitána Josefa Černého Alešm Hobortem.

Padesátka diváků nadále sledovala vyhecovaný zápas, který byl mnohem spíše o soubojích než o kombinaci. Tu nahrazovaly dlouhé nákopy, které však útočníky nacházely spíše sporadicky. Mezi nejlepší tvůrce hry, kteří se to snažili změnit, patřil jistě domácí David Trégl, který se na hřišti příliš neobjevuje, ale tentokrát zdatně zastal post středního záložníka. Ani jeho pokusy o průnikové přihrávky však Kovanice, které se zakončením až neuvěřitelně trápily, ke gólům nedovedly.

Domácí hlavně kvůli tomu zažehnali veškeré naděje na bodový zisk. Po prohře 0:1 se nachází na předposlední, tedy sestupové pozici. Je otázkou, jak se jim bude dařit na jaře.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Prohráli jsme zaslouženě. I kdybychom hráli deset hodin, nevstřelili bychom branku. Takové trápení v zakončení se jen tak nevidí, branku jsme netrefili ani z penalty, jinak jsme v nejlepším případě trefili břevno. Kluci se snažili, ale dneska to nevyšlo. Bohužel zrovna v takto důležitém zápase.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - T. Černý [-] , J. Vanický [-] , J. Jelínek [-] , J. Král [-] , P. Kukla [-] , O. Kubina [-] , J. Černý [-] (67. A. Hobort [-] ) , D. Trégl [-] , R. Kopecký [-] , T. Mataj [-]

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Forejt [-] , F. Skuhravý [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , J. Kolenský [-] (53. L. Palas [-] ) , J. Cílek [-] - M. Šenkýř [-] - J. Prokeš [-]

ŽK: 48. T. Mataj , 63. J. Jelínek , 65. J. Král - 54. J. Cílek , 69. J. Kadeřávek .
Hráči zápasu: D. Trégl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hloucal Radek - ZLÁMANÝ Jan (N), MAREŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.