0:3
(0:1)
29. M. Pavlík
62. P. Kukla (vl.)
77. R. Fink
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice si proti Kostelní Lhotě neškrtly


Branky


29. M. Pavlík , 62. P. Kukla (vl.) , 77. R. Fink
0

Kostelní Lhota se vítězstvím v duelu sousedů v tabulce vyšvihla na šesté místo a dává zapomenout na špatný vstup do sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanice odolávaly půl hodiny

Kovanice s Kostelní Lhotou se před utkáním lišily v tabulce jen o skóre, a tak se "hrálo 6 bodů." Hráči obou mužstev si toho byli vědomi, na všechny však důležitost utkání pravděpodobě dolehla jiným způsobem.

Hostující fotbalisté totiž působili hodně namotivovaně, předváděli fyzicky náročnou hru a snažili se hrát dopředu, aniž by vypustili jediný souboj. Naopak domácí se zdáli být téměř ustrašení a laxní. Pohybovali se pomalu, do soubojů se dostávali pozdě a následně v nich nedokázali vítězit.

Utkání se tak neslo především ve znamení dobývání kovanické brány střežené Jakubem Krátkým. Ten několikrát vytáhl z rukávu velmi kvalitní zákrok, avšak na střelu velmi dobře hrajícího kapitána Michala Pavlíka již neměl.

Ve zbylé čtvrthodině prvního poločasu Krátký zlikvidoval ještě několik soupeřových zakončení, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

Kostelka přidala ještě dva góly

O poločasové přestávce se ani jeden z trenérů nerozhodl pro střídání, přestože lodivod domácích Lukáš Kout jistě nemohl být s průběžným stavem zápasu příliš spokojený.

Nezměněné sestavy se prezentovaly velmi podobným herním projevem jako během prvního dějství. Kostelka měla nadále znatelně navrch a vývoj utkání s klidem kontrolovala. Další její gól, který byl jen otázkou času, přišel čtvrt hodiny od konce přestávky a postaral se o něj univerzál Petr Kukla. Poslední branku zápasu pak zaznamenal kanonýr Roman Fink.

Kostelní Lhota si tímto vysokým vítězstvím dopomohla nejen k náskoku právě na Kovanice, ale také k šestému místu v tabulce, což se zdálo ještě před měsícem kvůli špatnému začátku podzimu jako tařka nedosažitelné. Tříbodový zisk budou hráči Kostelní Lhoty za týden potvrzovat proti ambiciózním Rožďalovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Utkání od nás bylo opravdu špatné a soupeř nás přehrál v každém ohledu. Z naší strany šlo o nedobrý, pomalý a měkký, snad až laxní výkon. Nemám, koho bych chválil, snad jen přiznám kvalitu soupeřova kapitána Pavlíka, který byl výborný na míči a otevřel skóre. Za týden se musíme prezentovat úplně jinak než dnes, abychom dosáhli na body.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] , A. Hobort [-] (71. J. Vanický [-] ) , J. Král [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] , T. Mataj [-] , R. Bulíř [-] (53. T. Černý [-] )

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] - L. Bláha [-] (82. M. Machačný [-] ) , M. Sládek [-] - J. Čábelka [-] , M. Pavlík [-] (75. R. Fink [-] ) , T. Andrle [-] , T. Pokorný [-] , D. Rýgr [-] (38. D. Hovorka [-] ) , T. Drobný [-] (80. M. Šendera [-] ) , M. Drobný [-]

ŽK: 70. J. Král , 75. P. Kukla - 72. J. Čábelka .
Hráči zápasu: M. Pavlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KOMÁREK Martin (N), ZÁHORA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.