M. Tůma 53. (p.)
M. Tůma 60.
2:1
(0:1)
40. O. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městecký obrat skóre znamenaly až dvě Tůmovy branky


Branky


53. M. Tůma (p.) , 60. M. Tůma - 40. O. Kraus
0

Městec nastoupil proti Seleticím bez několika důležitých hráčů a po lehkovážném poločase prohrával. Nakonec však zůstává neporažen, jelikož po přestávce dvakrát rozvlnil síť Martin Tůma, čímž zajistil svému mužstvu další tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus dal gól do šatny

Lídr tabulky, Městec Králové, postrádal pro zápas se Seleticemi několik členů základní sestavy. Nastoupit tak museli i hráči B mužstva včetně Pavla Štoka, který se později na pravém obránci prezentoval velmi dobrým výkonem.

Poslepované sestavě domácích se příliš nedařilo, její hra působila staticky a bez aktivních náběhů či kreativních přenesení hry. Jako by favorit čekal, že "mu to tam zkrátka spadne." Šance, do nichž se Městec dostal, branku hostí příliš neohrozily.

Velkou aktivitou se však neprezentovali ani hosté, jejichž nakopávané míče jen zřídka nenašly poze domácího hráče.

Na první branku tak čekala stovka diváků až do čtyřicáté minuty, kdy odražený míč poslal skrze chumel hráčů záložník Ondřej Kraus. Brankář Hampl přes zeď těl spatřil míč až na poslední chvíli a nestačil zareagovat.

V poločase tak šly do kabin nečekaně jako vedoucí tým Seletice.

Tůma zvládl zápas otočit

Do druhého poločasu nastoupil v domácím dresu kreativní střední záložník Zdeněk Hradečný, který kvůli nachlazení nehrál od první minuty. Díky jeho příchodu na hřiště a také zásluhou poločasové promluvy trenéra Švábenského se herní projev domácích zvedl , šancí přibývalo a Tůma po osmi minutách od přestávky proměnil pokutový kop.

Brzy rozvlnil Tůma síť podruhé, když odražený balón usměrnil z hranice vápna placírkou přímo k tyči

Domácí se dostávali do šancí stále více, jelikož hosté po hodině hry fyzicky a pravděpodobně i psychicky odpadli.

Čtvrt hodiny před koncem přišla ze strany domácích průniková přihrávka středem hřiště. Kafka si ji doběhl a mířil sám na vyběhnutého brankáře Sobotu. Ten Kafku při pokusu o kličku poslal k zemi a musel předčasně pod sprchy. Od této chvíle se již hrálo opravdu na jednu bránu.

Městec přesto na tři body dosáhl opravdu se štěstím, protože v devadesáté minutě jeho obránci ojediněle propadli po soupeřově nákopu a následný lob mířil do tyče. Dorážce zabránil vynikajícím zákrokem Hampl a zachránil vítězství.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Tentokrát jsme museli zařadit do sestavy i hráče B týmu, jimž děkuji za účast. Hráči také museli často nastoupit na pozicích, na něž nejsou zvyklí, přesto neměl první poločas vypadat, jak vypadal. Byli jsme hodně laxní a zvedli jsme se až ve druhém poločase, kdy soupeř půl hodiny před koncem odpadl.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , P. Štok [-] , P. Novotný [-] (46. Z. Hradečný [-] ) - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Velenský [-] (89. T. Novák [-] ) , R. Kafka [-] - L. Kubelka [-] (85. J. Svěcený [-] ) , L. Krejčí [-] (89. D. Matoušek [-] ) -

Seletice
J. Sobota [-] - M. Čepek [-] , J. Čepek [-] , D. Vrchota [-] , S. Šikal [-] , T. Krušinský [-] (76. M. Dudla [-] ) , O. Kraus [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-] , M. Brtek [-] , Z. Vlach [-] (66. P. Vlasák [-] )

ŽK: 55. P. Hampl , 55. J. Blažek , 62. Z. Hradečný - 42. S. Šikal , 55. O. Kraus . ČK: 76. J. Sobota .
Hráči zápasu: M. Tůma .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Havlas Petr - ZVĚŘINA Petr (N), ŠLECHTA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.