3:1
(1:0)
68. P. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Kumstýř vychytal kovanické gólovky


Branky


29. J. Najmon , 64. J. Najmon , 78. J. Najmon - 68. P. Kukla
0

Rožďalovice si nesmí v boji o postup s Městcem a s Kostomlaty dovolit zbytečné bodové ztárty, a tak pro ně byl tříbodový zisk proti Kovanicím takřka povinností. Splnit ji dokázaly, a to především díky mnoha skvělým zákrokům brankáře Kumstýře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožďalovice zaslouženě vedly

Rožďalovice nastoupily proti Kovanicím v roli favorita. Obraz hry odpovídal papírovým předpokladům, více na míči byli domácí a dokázali si vytvářet gólové šance. V nich však dlouho hledali recept na překonání brankáře Daniela Dvořáka, který si zvládal se soupeřovými střelami poradit. Mnoho jich navíc mezi třy tyče vůbec nezamířilo. Na úvodní branku se tak čekalo téměř půl hodiny. Poté se již prosadil zkušený kanonýr Jakub Najmon.

I po obdržené brance se Kovanice stále hledaly, nedokázaly se dostat do hry, a tak se balón pohyboval především kolem jejich šestnáctky. Na druhé straně došlo k ohrožení brankáře Jiřího Kumstýře spíše sporadicky.

Druhá branka tak před přestávkou nepadla a do kabin se šlo za těsného vedení domácích. Zdálo se, že měli zápas pevně pod kontrolou a ve druhé půli pro ně žádná větší komplikace nenastane.

Kovanice nastoupily do druhé půle skvěle

Během poločasové přestávky ani jeden z trenérů nevystřídal. Po jejím konci se obraz hry překvapivě otočil o sto osmdesát stupňů, Kovanice na svého soupeře vlétly, natlačily se před jeho šestnáctku a posílaly mezi domácími stopery jednu uličku za druhou. Brankář Jiří Kumstýř však neuvěřitelným způsobem podržel svůj tým, když vychytal tři stoprocentní gólovky, díky čemuž si Rožďalovice nadále držely nejtěsnější možné vedení.

Navíc jej Rožďalovice brzy zdvojnásobily, když se opět prosadil Najmon, ačkoli šlo pravděpodobně o ofsajdovou situaci.

Branky se dočkali i hosté, když se zaslouženě zapsal do listiny střelců pro Kovanice klíčový Petr Kukla. Šance poté byly k vidění na obou stranách. Hosté je však neproměňovali a na straně domácích dokončil po chybě soupeřova obránce hattrick Jakub Najmon.

Utkání skončilo 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: První půli zvládl lépe soupeř a zaslouženě vedl. Do druhé jsme však nastoupili naprosto skvěle my, vyrovnání či otočení zápasu zabránil zcela sám soupeřův brankář. Nakonec jsme bohužel prohráli oba poločasy. Dle mého názoru šlo o remízové utkání, v němž jsme neproměnili slibné příležitosti.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Žoha [-] , J. Chlomek [-] , V. Koláček [-] , J. Hojsák [-] , J. Najmon [-] (86. M. Jantač [-] ) , D. Hora [-] , R. Jindřich [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-] , R. Černý [-] (42. F. Veselý [-] )

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - J. Jelínek [-] , J. Král [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] , J. Krátký [-] , T. Mataj [-] , R. Bulíř [-] (88. P. Holý [-] )

ŽK: 75. M. Vagenknecht .
Hráči zápasu: J. Kumstýř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Salava Václav - KUBEČKA Matěj, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.