1:1
(1:0)
90. R. Stránský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany přišly o výhru spornou penaltou v nastavení


Branky


15. D. Hejduk - 90. R. Stránský (p.)
0

Všejanům se vstup do sezóny vůbec nepovedl, první výhru si připsaly až před týdnem. O to více na ni chtěly navázat proti Hrubému Jeseníku, který se zdál zdolatelným soupeřem. Všejany si v tomto střetnutí opravdu dokázaly se svým sokem poradit a v nastavení se zdálo, že je o jejich vítězství rozhodnuto. Poté však sudí Bureš odpískal pokutový kop znamenající vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První penaltu domácí ustáli

Všejany chtěly navázat na tříbodový zisk z minulého kola, a tak měly o motivaci postaráno. Od prvních minut se jejich hráči snažili o aktivní fotbal, jímž by potěšili poměrně početnou diváckou návštěvu. První minuty však byly takové neslané nemastné, když na obou stranách docházelo ke zbytečným ztrátám míče a jediným, komu se dařilo skutečně tvořit hru, byl domácí záložník Josef Říha.

Po čtvrt hodině hry se jeho mužstvo dokázalo dostat do vedení zásahem Davida Hejduka a poté již převzalo iniciativu. Kombinovalo na jeden dotyk, tlačilo soupeře do obrany a přečkalo pokutový kop.

Fotbal by byl nakonec vcelku pohledný, docházelo však k velkému množství potyček a hráči Hrubého Jeseníku dokonce nadávali sudímu, který si to překvapivě nechal líbit a ani jednou za urážky neudělil kartu. V této zmatečné atmosféře se první půle dohrála.

Bouška nedohrál

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn a dění na hřišti se podobalo tomu, jaké mohla sedmdesátka diváků sledovat i před přestávkou. Více ze hry měli domácí, nedokázali však přidat druhou branku.

Situace se jim hodně zkomplikovala, když v 68. minutě dostal druhou žlutou kartu jeden z nejdůležitějších hráčů, Petr Bouška (v zápise chybně Martin Šváb) za brnknutí o nohu unikajícího Kunce, který si dobře pokryl míč.

Proti deseti hráčům si již dokázal Hrubý Jeseník vytvářet více šancí, kopal hodně rohových kopů a měl i zajímavé standardní situace. V největší šanci se ocitl Kunc, ale bránu vysoko překopl. Domácí se pouštěli do rychlých protiútoků, které však také špatně zakončovali.

Závěr utkání byl hektický, rozhodčí často neodpískal zjevný faul, či celou situaci otočil. V nastavení zápasu se pokusil hráč hostí nafilmovat penaltu, což mu rozhodčí nespolkl. O několik vteřin později se však situace opakovala a tentokrát rozhodčí na hráče na zemi po skrumáži reagoval a pokutový kop odpískal.

Radek Stránský jej proměnil, a tak si Hrubý Jeseník odvezl bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Výsledek nás všechny štve, stejně tak výkon rozhodčího. Nejde jen o to, že jsme dostali gól penaltou z nastavení. Možná i byla, ve skrumáži to šlo těžko poznat. To, jak sudí řídil celé utkání, je však nepochopitelné. Nechal si od soupeřových hráčů nadávat, pouštěl tvrdé zákroky, otáčel fauly a hlavně vůbec nekomunikoval. Nakonec nám ale tak či tak nezbývá než přijmout bod za remízu a pokusit se vyhrát za týden. Proti Poděbradům to však bude těžké a upřímně i hodně nepravděpodobné.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] , L. Hofírek [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , T. Šáfr [-] (47. D. Říha [-] ) , M. Kubín [-] , M. Šváb [-] , D. Hejduk [-] (81. M. Mádle [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , O. Rybín [-] , R. Stránský [-] , J. Jeník [-] - M. Rys [-] (90. L. Krejčík [-] ) , D. Knap [-] , D. Pulda [-] - V. Kunc [-] , M. Ott [-] - R. Hurych [-] (80. P. Krištof [-] )

ŽK: 40. P. Bouška , 42. M. Šváb , 62. J. Říha , 75. D. Říha , 89. M. Nápravník - 30. M. Rys , 40. D. Knap , 65. M. Ott . ČK: 68. M. Šváb .
Hráči zápasu: J. Říha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - ŠÁFR František (N), STRÁNSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.