1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Všejan v sezóně nebyla ledajaká


Branky


25. L. Kulhánek - 17. A. Michl , 30. M. Nápravník , 47. M. Najman (vl.) , 83. P. Bouška , 88. M. Šváb
0

Všejany prožívají tragický vstup do sezóny, v prvních sedmi kolech dokázaly získat pouhé dva body. Na osmý pokus však konečně zvítězily a to rovnou s výsledkem 5:1. Otázkou je, zda na tento výkon naváží za týden proti dalšímu trápícímu se týmu, Hrubému Jeseníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany byly jasně fotbalovější

Všejany se tentokrát představily na malém seletickém hřišti, které přímo nutí hráče ke spíše sporadické kombinaci a naopak k velkému množství soubojů. Hosté přesto dokázali být fotbaloví a svého soka, který hrál spíše na nákopy, dokázali překombinovávat, a vytvářet si tak dobré brankové příležitosti.

Již v sedmé minutě spálil velkou šanci Petr Bouška, který se v této sezóně trápí v zakončení. Po několika minutách se mu však povedla přihrávka, po níž stačilo Aleši Michlovi doklepnout míč z metru do prázdné brány.

Zanedlouho však povedenou brankou vyrovnal seletický Kulhánek, který na malém vápně prodloužil krásný načechraný centr od levé postranní čáry.

Po pěti minutách se Všejany opět vrátily do vedení. Po zásahu míčem do obličeje jednoho z hráčů hostí uvnitř domácí šestnáctky nastaly zmatky, sudí však hru nepřerušil, a tak poslal Nápravník takřka z nulového úhlu míč do malého vápna. Pravděpodobně se mělo jednat o přihrávku, balón však skončil v bráně

Během závěrečné čtvrthodiny první půle si ještě obě mužstva vypracovala šance, další branka však nepadla.

Prosadil se i trápící se Bouška

Do druhého poločasu vystřídali jen hosté, v jejichž dresu nahradil na hřišti střelce úvodní branky, Aleše Michla, Martin Šváb. Všejany se pochopitelně snažily o navýšení svého vedení, což se jim díky výrazné aktivitě hned od počátku druhé půle rychle vydařilo.

Všejanská průniková přihrávka sice nenašla adresáta, a tak si křikl domácí brankář, stoper Martin Najman však nestihl stáhnout nohu, míč po odrazu od ní nabral nečekanou trajektorii a zamířil přes brankáře obloukem přímo pod břevno.

Obě mužstva hrála aktivně, i dkyž se zdálo, že je o vítězi rozhodnuto. Přesto se na další branku dlouho čekalo.

Až v poslední desetiminutovce ji vstřelil ranou přes zeď Bouška z přímého kopu. Další standardní situaci měly Všejany téměř od vlastního vápna, stoperovi se však pdoařilo najít na dálku střídajícího Švába, který lobem uzavřel skóre.

Všejany se tak mohly radovat z vítězství o čtyři góly.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Za vítězství jsem opravdu rád, konečně nám to tam začalo padat. Utkání bylo hodně o soubojích, ale soupeře jsme přehráli i co do fotbalovosti a vyhráli jsme zaslouženě. Tyto tři body však musíme potvrdit i proti Hrubému Jeseníku a od tohoto výsledku se teprve odrazit.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - V. Klepač [-] , J. Čepek [-] , Z. Vlach [-] (86. R. Pohl [-] ) , O. Kraus [-] , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] , D. Vrchota [-] , S. Šikal [-] , T. Krušinský [-] (66. M. Čepek [-] ) , M. Najman [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] , L. Hofírek [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , T. Šáfr [-] (75. M. Mádle [-] ) , D. Říha [-] , A. Michl [-] (46. M. Šváb [-] ) , D. Hejduk [-] (63. J. Vašák [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-]

ŽK: 37. Z. Vlach , 40. L. Kulhánek - 59. T. Šáfr .
Hráči zápasu: P. Bouška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KURKA Miloš - ČAPEK Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.